Yanal'ın cezası bitti

Yanal'ın cezası bitti

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un üç hafta önce Konyaspor ile oynadığı maçta hakemle yaşadığı diyaloğun ardından tribüne gönderilen ve ardından iki maç hak mahrumiyeti cezası alan teknik direktör Ersun Yanal'ın cezası sona erdi.

Galatasaray maçıyla birlikte tekrar sahadaki yerini alacak olan Yanal, maçla ilgili olarak kısa bir yorumda bulundu. Yanal, Galatasaray maçını kazanmak için mücadele edeceklerini belirterek, "Trabzonspor rakip ayırt etmeksizin her maça kazanmak için çıkar. Galatasaray maçı bunlardan bir tanesi" dedi.

Onazi'de sorun yok
Akhisar maçında sakatlanan ve Çarşamba gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayan Ogenyi Onazi, Galatasaray maçında oynayabilecek. Ancak teknik direktör Ersun Yanal'ın yine de antrenmanlarda zaman zaman ağrılar hisseden Nijeryalı oyuncunun oynamama ihtimaline karşın bu bölgede Güray Vural'ı da denediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...