Tunay Torun, Galatasaray'a gitmek için mesaj yolladı

Düzenleyen:
Tunay Torun, Galatasaray'a gitmek için mesaj yolladı

SPOR Haberleri

Kasımpaşa'nın yıldızı Tunay Torun, Galatasaray'da forma giymek için menajeri aracılığıyla sarı-kırmızılı kulüple irtibata geçti.

Tunay Torun adım adım Galatasaray'a! Kasımpaşa'nın yıldız oyuncusu sarı - kırmızılı kulübe haber yolladı.

MENAJERİYLE İRTİBAT KURDU

Kasımpaşa'nın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu gelecek sezon Galatasaray forması giymeye çok yakın. Menajeri Ceylan Çalışkan vasıtasıyla Galatasaray'a gelmek istediğini belirten gurbetçi oyuncu, Dursun Özbek yönetiminin radarında olduğu öğrenildi. Hırvat teknik adam Igor Tudor,ekibine gurbetçi futbolcuyu takip ettirirken, kararını önümüzdeki haftalarda vereceği belirtildi.. 2014'ten bu yana İstanbul ekibinde orma giyen Torun'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

8 KEZ MİLLİ OLDU

Orta sahanın iki kanadında da oynayabilen Tunay Torun bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa formasıyla 21 maça çıktı ve 3 gol, 6 asist kaydetti. Daha önce Almanya'da Hamburg, Stuttgart ve Hertha Berlin forması giyen yıldız oyuncu 8 kez de A Milli Takım'da görev aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...