3 yıldız da Fenerbahçe'ye önerildi!

Düzenleyen:
3 yıldız da Fenerbahçe'ye önerildi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe bir yandan transfer çalışmaları yaparken bir yandan da kulübe birçok isim öneriliyor. Samir Nasri, Carlos Bacca ve eski Beşiktaşlı Manuel Fernandes, sarı lacivertlilere önerilen isimler arasında.

Fenerbahçe transferde orta saha ve santrfor arayışlarını sürdürürken menajerler de bu bölgeler için yönetimin kapısını çalmaya başladı.

Bonservisi Manchester City'de bulunan ve geçtiğimiz sezonu kiralık olarak La Liga ekiplerinden Sevilla'da geçiren Samir Nasri kariyerine Türkiye'de devam edebileceği haberini yolladı. Nasri bu sezon Sevilla'da oynadığı 30 maçta 3 gol attı.

Fenerbahçe bir süredir santrfor takviyesi yapmak için araştırmalarını sürdürüyordu. Milan'ın Kolombiyalı santrforu Carlos Bacca da Fenerbahçe yönetimine haber yollayanlar arasında. Bacca bu sezon Milan'da çıktığı 33 maçta 14 gol attı.

Türkiye'ye gelmek için istekli olan bir diğer isimse eski Beşiktaşlı Manuel Fernandes. Son 3 sezonu Rusya'da geçiren Portekizli futbolcunun menajeri sarı lacivertli yönetimle temasa geçti. 2010-2011 sezonunun başında Valencia'dan Beşiktaş'a transfer olan Fernandes 4 sezon siyah beyazlıların formasını giymişti. Fernandes bu sezon Moskova ekibinde 25 maçta oynadı ve 8 gol attı.

Yönetimse bu öneriler karşısında aceleci davranmıyor. Fiyat öğrenen Sarı lacivertliler teknik ekibin fikrine başvurduktan sonra görüşmelere yön verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...