Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Sabri'ye ihtarname

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Sabri'ye ihtarname

SPOR Haberleri

Geçmiş yıllarda gördüğü gereksiz kartlar nedeniyle Sabri Sarıoğlu'na 36 bin euroluk ihtarname gönderildi.

15 yıl formasını giydiği Galatasaray’dan ayrılmak zorunda kalan Sabri Sarıoğlu’na plaket yerine ihtarname gitti. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu gözyaşları içinde kulübüne veda ederken, asıl darbeyi daha sonra yedi.

Çocukluğundan bu yana ter döktüğü kulübünden en azından bir teşekkür bekleyen Sabri, noterden gelen bir yazıyla şoke oldu. Oysa Galatasaray Yönetimi, 15 yıllık emeğini bir plaketle ödüllendireceğini belirtmiş, emektar oyuncuya vefa göstereceğini dile getirmişti.

36 BİN EUROLUK İHTARNAME
Milliyet'in haberine göre; Bu beklenti içerisinde olan Sabri’ye, Kayseri, Gençlerbirliği ve Aytemiz Alanyaspor deplasmanlarında sarı kart gördüğü için cezası geldi.

Sarı-kırmızılılar, başarılı oyuncunun gördüğü kart ya da kartların gereksiz olduğunu düşünmüş ve yönetmeliğe göre faturayı kesmişti. 36 bin euro tutarlı bu ihtarname, Sabri’nin eline geçtiğinde büyük şaşkınlık yaşadı.

5 MİLYON TL'DEN VAZGEÇMİŞTİ
Daha önce bir kalemde 5 milyon liradan vazgeçerek kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir jest yapan taraftarın “Sabri Reyiz”i, kulübünü düşünmesinin karşılığını da böylece görmüş oldu. İhtarnamede, bu paranın alacaklarından kesileceği de vurgulandı.

Sarı-kırmızılılar, ilk planda yollarını ayırdığı isimlerden bu cezaları tahsil ederek işe başladı. Sabri’nin yanı sıra Bruma, Podolski ve Chedjou gibi isimlerden de gördükleri kartlara göre cezalar kesildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...