Beşiktaş'ın transferdeki durumunun özeti: İlişki durumu karışık

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın transferdeki durumunun özeti: İlişki durumu karışık

SPOR Haberleri

Beynine yakın bir noktada ortaya çıkan ve görme sinirine baskı yapan bir tümör yüzünden bir gözünü kaybeden diğer gözüyle de sadece 1 metre uzağı görebilen hasta, göz içine yerleştirilen büyüteçle artık görebilece

Beşiktaş geçen sezonki filmi taraftarına tekrar izletiyor... Geçen sezon da Mario Gomez, Sosa belirsizliği sebebiyle sezon başına kadar sıkıntılı bir süreç geçiren Kara Kartal için “En rahat takım” denirken öyle olaylar gelişti ki bir anda her şey sarpa sardı. Çünkü çekirdek kadroda düşünülen geçen sezonun kiralık isimlerinin durumu net değil. Her gün yeni bir gelişme oluyor... Bu sezon 3 transfer planı yapılıyordu ama Talisca, Aboubakar ve Marcelo’nun durumuna göre planlar revize edildi. Son güne kadar uzaması söz konusu transferdeki son durumlara bir bakalım... 
MARCELO:  Lyon çok istekliydi. Bonuslarla birlikte 9 milyon avroya kadar çıktı. Ancak son anda Beşiktaş’ın da gündeminde olan Mangala’yı davet edip tesisleri gezdirmesi işi zora soktu. Lyon bir anda Marcelo’dan vazgeçtiğini açıklayabilir. Bu durumda çift stoper düşünen Beşiktaş bir stoperde kalabilir. 
VİDA:  Stoperde öncelikli isim. Kulübü Dinamo Kiev’e kaleci Boyko artı 2 milyon avro önerildi ve cevap bekleniyor. Leicester City’nin de oyuncuya talip olması ve 10 milyon üzerinde rakamların telaffuz edilmesi can sıkıcı. Oyuncu açısından ise Beşiktaş adına problem görünmüyor. 
GUSTAVO GOMEZ:  Stoperdeki B planı. Hırvat isim Vida olmazsa Milan’dan kiralanması düşünülüyor. 
ATINÇ NUKAN:  Altyapı kontenjanı açısından önemli. Leipzig’den 1 yıl daha kiralanmak istendi ancak Almanlar satmak istiyor. İstedikleri bonservis bedeli 2 milyon avro. Beşiktaş’ın düşüncesi ise 500 bin avro.
TALİSCA:  Beşiktaş ile Benfica, Talisca’nın bir yıllık opsiyonunu kullanma konusunda anlaştı. Ancak oyuncu yıllık ücretine zam istiyor. Manchester United da ciddi şekilde Talisca ile ilgileniyor.
MUSA ÇAĞIRAN: Büyüklerin gündemine gelen isim. Zengin orta sahaya alternatif olarak düşünülüyordu sadece fiyat soruldu, beklemede. 
LENS:  Bir dönem ilgi odağıydı görüşmeler yapıldı ancak rekabete dönüşüp fiyatının yükselmemesi için ‘tok alıcı’ rolüne bürünüldü. 
ABOUBAKAR:  Beşiktaş bonservisini almak için çok istekliydi. 10 milyon avroluk opsiyona karşılık sıkı pazarlıklar yapılıyordu. Ancak Newcastle United’ın 11 milyon avroyu gözden çıkarması işi zora soktu. 
BACCA:  Aboubakar’dan gelecek habere bağlı. Milanlı oyuncu için zemin yoklandı ama Bacca önceliğinin Avrupa olduğunu söyledi.
LLORENTE: Swensea’nin golcüsünün menajeri ile görüşüldü ve yaklaşım olumluydu. Aboubakar işi olmazsa önce kiralama sonra satın alma girişimi olabilir. 

 

En iyiler arasında

Siyah-beyazlılara bir gurur daha. Desibel rekorunu elinde bulunduran Beşiktaş taraftarının üçlüsü de en iyiler arasına girdi. Fransız dergisi France Football’un  “En iyi 10 tezahürat” başlıklı listesinde “üçlü” 7. sırada kendine yer buldu. Geçen sezon ırkçılığa karşı sessiz tezahüratıyla da dünya da ses getiren Beşiktaş’ın taraftar grubu farkını göstermeye devam etti. En iyi 10 tezahüratın ilk üç sırası ise şöyleydi...  1-Liverpool, Celtic ve Borussia Dortmund taraftarlarının söylediği “You’ll never walk alone” 2-Roma taraftarının “Roma Roma Roma!” 3-Athletic Club taraftarlarının “Toujours on va Gagner.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...