Kuleden haber var

Düzenleyen:
Kuleden haber var

SPOR Haberleri

Sao Paulo Kulübü, sarı-kırmızılı takım için yol hazırlığı yapan Maicon’u, son maçın kadrosuna almadı. Brezilyalı futbolcu kampa yetişmek istediğini söyledi

Galatasaray uzun süredir ilgilendiği Maicon Pereira ile el sıkıştı. Brezilyalı stoper için Sao Paulo kulübüyle de her konuda anlaşan sarı-kırmızılılar 28 yaşındaki stoperle 5 yıllık ön protokolü de yaptı. 1,91 boyundaki sert ve çevik stoper için 7 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek Galatasaray kulübü, oyuncunun kendisine de 2,6 milyon avro yıllık garanti ücret verecek. teknik direktör Igor Tudor, transfer çalışmaları başladığı dönemde Rumen stoper Vlad Chirches ve İtalyan Francesco Acerbi ile birlikte öncelik verdiği 3 isimden biri olan Maicon için yönetime “Hemen acele edip gelmesine gerek yok. Zaten hazır durumda” diye haber yolladı ama Brezilyalı futbolcu beklemek istemiyor.
Resmî açıklama çok yakın
Sao Paulo Teknik Direktörü Rogerio Ceni tarafından, önceki gece oynanan Atletico PR maçının kadrosuna dahil edilmeyen Maicon, Galatasaray yönetimine bir an önce İstanbul’a gelip, ardından yurt dışı kampıyla birlikte takımla çalışmalara başlamak istediğini söyledi. Brezilya ekibinde mutlu olmayan tecrübeli stoper, adaptasyon sürecinin geciktirmek istemediğini ifade etti. Daha önce Taffarel, Elano, Jo, Melo gibi birçok vatandaşının Galatasaray’da oynadığını bildiğini söyleyen Macion, heyecanlı olduğunu sarı-kırmızılı yöneticilere bildirdi. Galatasaray’ın Macion ile ilgili resmî açıklamayı çok yakın zamanda yapması bekleniyor. 

 

Sert ve korkusuz

Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Macion, saha içinde sert tavırlarıyla dikkat çekiyor. Ancak buna rağmen kırmızı kart konusunda büyük sıkıntı yaşamıyor. 2016 yılında 51 maça çıkan Macion, bu müsabakalarda 8 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü. 2017’de ise 2 sarı kart gören tecrübeli stoper, 21 maçta 1 de gol kaydetti.

Aracı Josef de Souza!
Fenerbahçeli Josef de Souza, eski takımı Sao Paulo’yu ziyaret etti. Burada birçok oyuncuyla görüşen sarı-lacivertli oyuncu, Galatasaray’a gideceği söylenen Maicon ile de bir araya geldi. Josef de Souza’nın Türkiye, İstanbul ve Galatasaray hakkında Maicon’a olumlu bilgiler verdiği öğrenildi. 

Yaş: 28
Boy: 1,91
Mevki: Stoper
Ayak: Sağ
Piyasa değeri: 8 milyon avro

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...