Neustädter maç sonu konuştu

Neustädter maç sonu konuştu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atan Neustadter karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atan ve galibiyeti getiren Roman Neustadter karşılaşma sonrası duygularını şöyle dile getirdi: "Attığım golle galibiyet geldiği için mutluyum. Sahada büyük savaş vardı. Hala zamanımız var. Hocamız bana güven veriyor. Ben de ona güven vermek istiyorum. Bizim için şu an her şey harika değil ama işler yoluna girecek. Bizim için önemli olan mücadele ve savaşı sahaya yansıtmaktı. Birbirimize yardım etmemiz ve açıklarımızı kapatmamız gerekiyor. Bunu yaptık, belki sorunlar oldu ama en iyisini yapmaya çalıştık."

GÜVEN KAZANDIK
Fenerbahçe'de dün sahanın en iyi isimlerinden biri olan Alper Potuk karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, teknik direktörü Aykut Kocaman'ın geldiği günden itibaren vurgu yaptığı "Özgüven" üzerinde durdu. Alper, kendi oyununu ve takımı şu sözlerle değerlendirdi: "Kendimi fiziksel ve mental olarak çok iyi hazırladım. Hocamız da bizi iyi hazırladı. Güvenimiz yeni yeni yerine geliyor. İlk galibiyetimiz aldık ve bundan sonra da bu galibiyetlere devam etmek istiyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...