Meriç, Burak Yılmaz transferi hakkında kesin konuştu

Düzenleyen:
Meriç, Burak Yılmaz transferi hakkında kesin konuştu

SPOR Haberleri

Bordo-mavili kulübün genel sekreteri, taraftarlara müjde verdi ve yıldız golcüyü renklerine bağlayacaklarını söyledi

Trabzonspor’da herkes Burak Yılmaz’dan gelecek müjdeli haberi beklerken, genel sekreter Gençağa Meriç iddialı konuştu. Yıldız golcüye çubuklu formayı giydireceklerini söyleyen Meriç “Burak Yılmaz Türkiye’ye gelmek istiyor. Trabzonspor’da oynamak istediğini kendisi de söyledi. Burak’ın Trabzonspor’da ayrı yeri var. Yeni stadımızın açılışına geldi. Çok ilgi gördü. Biz de onu takımda görmek istiyoruz. Şu an kesinleşmiş bir şey yok ama çubuklu formayı kendisine giydireceğiz” dedi. Öte yandan Yusuf Erdoğan’a şu anda teklif olmadığını da söyleyen bordo-mavili yönetici, “Beşiktaş’a gitmesi bir ara gündemdeydi. Yusuf da ayrılmak istiyor ama kulübü mutlu edecek bir teklif olursa gidebilir” dedi. 
Bu takım zirveye oynar
Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Gençağa Meriç “Kucka’yı aldık. Başka oyuncularla da görüşüyoruz. Geçen sene kiralık olan oyuncuları göndermek istiyoruz. Onun dışında gidecek oyuncu yok. Eksiklerimiz var. Stoper, 10 numara ve forvet bölgesine transfer yapacağız. Geçen sene iskeleti kurduktan sonra eksiklerimizi gördük. Bu bölgelere direkt oynayacak oyuncular gelecek. Bu konuda eski yanlışları devam ettirmeyeceğiz” sözlerini kullandı. Çok iyi bir kadro yapılanması içinde olduklarını söyleyen Meriç, “Bu takım zirveye oynayacak. Bütün takımların en önemli gücü taraftar. Bizim 12. adamımız onlar. Akyazı Stadı’na geçtik. 30 binin üzerinde seyirci maçları izledi. Yeni stadımız bizim 13. gücümüz. Bu takım taraftarlarımızı mutlu edecektir” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...