Pepe eski takımı ile karşılaşmak istemiyor

Düzenleyen:
Pepe eski takımı ile karşılaşmak istemiyor

SPOR Haberleri

Portekizli stoper “Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e karşı oynamak güzel hissettirir” dedi

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Pepe, transferi, İstanbul’a gelişi ve gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu. BeIN Sports’a verdiği röportajda Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli yıldız, kulüpte harika bir arkadaşlık ortamının bulunduğunu söyledi. Başarılı stoper, Devler Ligi’nde ise eski takımı Real Madrid’le aynı grupta yer almak istediğini açıkladı. “Şampiyonlar Ligi’nde 1. torbadan bir takım seçsen?” sorusuna Pepe’nin cevabı “Real Madrid’e karşı oynamak güzel hisettirirdi” oldu. Stoper olduğunu ama ön liberoda da oynayabileceğini söyleyen Pepe “Takım için her şeyi yaparım” diyerek hırsını da bir kere daha ortaya koydu.
Stadı görünce kabul etti
Beşiktaş’ın teklifini kabul etme sürecini de anlatan Portekizli “Çok özel duygular içerisindeyim. Burada fantastik günler geçiriyorum.  Beşiktaş bana çok ilgi gösterdi ve teklif yaptı. Transfer sürecinde taraftarın bana ve aileme gösterdiği ilgi çok özeldi, ‘Come to Beşiktaş’ kampanyası çok etkiliydi. Stadı da gördükten sonra karar vermem kolay oldu” şeklinde konuştu. Beşiktaş’a transfer sürecinde Quaresma’nın da etkili olduğunu ifade eden Pepe “Yıllardır millî takımda onunla beraber oynuyoruz ve bana Beşiktaş’ta güzel ortam olduğunu daha önce anlatmıştı. Takım arkadaşlarıma, Beşiktaş’a yardım edeceğim. Kazanmak için buradayım” dedi.
Basit bir insanım
Getafe ile oynanan bir maçta rakibine yaptığı müdahaleden sonra kendisine ‘agresif’ damgasının vurulduğunu söyleyen Pepe “Sadece agresif demek yersiz. Çok basit bir insanım. Sade alışkanlıklarım var. Küçük şeylerle mutlu olabilirim” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...