Kocaman S.Graz zaferine rağmen temkinli konuştu

Düzenleyen:
Kocaman S.Graz zaferine rağmen temkinli konuştu

SPOR Haberleri

Küçük bir avantaj yakaladıklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Bu galibiyet kimseyi yanıltmasın. Eksiklerimiz çok” dedi

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Sturm Graz’ı deplasmanda 2-1 yenerek avantajlı bir sonuç elde eden Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman her zamanki soğukkanlılığını korudu. Oldukça sert, organize ve tehlikeli silahları bulunan bir takıma karşı mücadele ettiklerini söyleyen Kocaman, son 10-15 dakika dışında çok iyi bir oyun sergilediklerini söyledi. Son dakikalarda enerjilerinin düşmesinden şikayetçi olan tecrübeli teknik adam, ikinci maçta 90 dakika ciddiyeti koruyarak oynamaları gerektiğini söyledi. “Bu galibiyet kimseyi aldatmasın” diyen Kocaman, “Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Ancak bu tür galibiyetler bize yapmak istediğimiz oyunu sahaya sergileyene kadar geçecek sürede kredi sağlar. Bugün öncelikle onların silahlarını durdurmamız gerekirdi” dedi.
Taraftara çağrı
80 dakika boyunca rakibi başarıyla durdurduklarını söyleyen Aykut Kocaman, “Son 10-15 dakika dışında oyununu kabul ettiren, yapmak istediklerini gerçekleştiren bir Fenerbahçe vardı. Geriye düşmemize rağmen doğru oynayarak hem oyunun kontrolünü elimize aldık hem de galibiyeti bulduk. Küçük bir avantaj yakaladığımız söyleyebiliriz ama daha çok eksiğimiz var” dedi. Fenerbahçe’nin çalıştırıcısı rövanş maçı için de taraftarlara çağrıda bulunarak taraftarların stadı doldurmasını istedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...