Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bak: Geleceğin olimpiyat ve dünya şampiyonları bu salonlardan çıkacak

Düzenleyen:
Bak: Geleceğin olimpiyat ve dünya şampiyonları bu salonlardan çıkacak

SPOR Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Antalya'da devam eden Tekvando Minikler Türkiye Şampiyonasını yerinde takip ederek, "Geleceğin olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonları bu salonlardan çıkacak." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Antalya'da devam eden Tekvando Minikler Türkiye Şampiyonasını yerinde takip ederek, "Geleceğin olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonları bu salonlardan çıkacak." dedi.Bakan Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde Antalya'daki 10 bin kişilik Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen 72 şehirden 2 bin 400 sporcunun katıldığı, Tekvando Minikler Türkiye Şampiyonası müsabakalarını takip etti.

Müsabakalara katılan sporcularla yakından ilgilenen Bak, sporculara başarılar diledi.Burada kısa bir konuşma yapan Bak, "Geleceğin olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonları bu salonlardan çıkacak. Şampiyonaya katılan sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum." dedi.Bakan Bak, şampiyonaların önemine vurgu yaparak, "Dünya şampiyonu tekvandocumuz Zeliha Ağris aramızda. Sizlerin de birer Zeliha, Nur Tatar, Bahri Tanrıkulu ve Servet Tazegül olması için desteklerimize kesintisiz devam edeceğiz. Şampiyonaya katılan hakemlerimize, antrenörlerimize ve sporcu kardeşlerimize başarılar diliyor, onlara destek olup spora yönlendiren kıymetli ailelerine yürekten teşekkür ediyorum." diye konuştu.Konuşmalardan sonra sporcularlarla fotoğraf çektiren Bak, daha sonra Antalya Spor Salonu'nda bulunan antrenman alanlarında inceleme yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...