Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hem skoru hem de golleri bildi!

Düzenleyen:
Hem skoru hem de golleri bildi!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'la Kasımpaşa arasında oynanan Süper Lig maçı öncesi yaptığı paylaşımda hem maçın skorunu hem de golleri kimin atacağını önceden bilen bir kullanıcı, Twitter'ı adeta salladı. Kullanıcının Tweet'i saniyeler içinde onlarca beğeni ve retweet aldı.

Ahmet Aydemir/Türkiye gazetesi

Beşiktaş'la Kasımpaşa arasında oynanan ve 2-2 berabere biten maçtan yaklaşık 25 dakika önce bir paylaşımda bulunan Twitter kullanıcısı, ''Bol gollü bir maç geçecek... skor Kasımpaşa 2-2 Beşiktaş (Talisca, Babel, Neumayr, Trezeguet)'' şeklinde bir Tweet attı. Attığı Tweet sonrası maçın henüz 7. dakikasında Babel'i golünü bilen kullanıcı, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Neumayr'ın golü sonrası adeta Tweet ve retweet yağan paylaşım, kısa süre içerisinde 14 bin beğeni, 6 binin üzerinde retweet ve binlerce mesaj aldı. 3. gol tahmini de tutan Twitter kullanıcısının Trezeguet'in golü sonrası hem takipçi sayısı hızla arttı, hemde binlerce mesaj ve retweet aldı. 

İşte o kullanıcının maç başlamadan 21 dakika önce attığı Tweet:

 

 Hem skoru hem de golleri bildi!

Trezeguet forması hediye edecek

3 golü de doğru bilen kullanıcı, Trezeguet henüz maçta golünü atmadan önce, ''Trezeguet gol atar da tahminim tutarsa yarın Kasımpaşa'dan trezeguet forması alır aranızdan birine hediye ederim:d'' paylaşımını yaptı. Maçın son çeyreğinde sahneye çıkan Trezeguet, takımına eşitliği getiren golü kaydetti ve Twitter kullanıcısının tahminini tutturdu. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...