Ndiaye'den samimi açıklamalar

Ndiaye'den samimi açıklamalar

SPOR Haberleri

Sezon başında 7,5 milyon Euro bonservis bedeliyle Osmanlıspor'dan transfer edilen ve oyununun yanı sıra hırsıyla sarıkırmızılı taraftarın gönlünde taht kuran Ndiaye, takımın durumundan, özel yaşantısında kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Bonservisi hakkındaki dedikodulara performansıyla cevap verdiğini söyleyen Ndiaye, "Ben futboluma konsantreyim. Bu tür söylentilere de gülüp geçtim. Bunlara enerjimi harcamak yerine, oyunuma konsantre olarak değerimi gösterdim" dedi. İşte Senegalli oyuncunun açıklamalarından satır başları:

OFANSİF DE OYNAYABİLİRİM
"Çok iyi bir takım haline geldik. Bunun sebebi de birlikte konuşup, gülebilmemiz. Birbirimizle çok fazla vakit geçiriyoruz. Soyunma odasında veya dışarıda beraber vakit geçirip, eğlenebiliyoruz. Bu görüntümüz sahaya da yansıyor. Benim için önemli olan şey takım... Gol atıp, atmamak önemli değil. Takım için en iyisi ne olacaksa, benim için de en iyisi odur. Görev verilirse daha ofansif de oynayabilirim ama dediğim gibi benim için takımın dengeleri her zaman daha önemlidir."

ELHAMDÜLİLLAH NE VARSA...
"Bana sadece West Ham değil, başka İngiliz takımları da teklif getirdi. İngiltere'de oynayan milli takım arkadaşlarım beni aradılar, bu dönem içerisinde antrenörlerinin tekliflerini ilettiler. Birçok teklif oldu. Ben burada kalbimin sesini dinledim ve G.Saray'a geldim. Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Burada 6 numarada oynuyorum ve yerimden memnunum. Hocam, 10 numara oyna derse 10, 8 numara derse 8… Elhamdülillah ne varsa onu yaparım, savaşırım."

BÖYLE DEVAM EDERSEK ŞAMPİYON OLURUZ
"Performansımızı bu şekilde yüksek tutarak devam edebilirsek, tabii ki şampiyonluğu göğüsleyebiliriz. Lig uzun bir süreç ve iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Rekabet içinde olduğumuz takımlar var ama bence tek rakibimiz yine kendimiziz. Her gün kendimizle yarışmak zorundayız. Performansımızı da kendimize göre değerlendirip, daha yukarıda bir çıtaya yükseltmemiz gerekiyor. Herkes bizi yenmek istiyor. Biz bu zorluğunu görüyoruz ve buna göre mücadele ediyoruz."

SELÇUK BÜYÜK BİR OYUNCU!
Gösterdiği performansla G.Saray taraftarından tepki gören Selçuk İnan ile ilgili konuşan Senegalli futbolcu, "Selçuk büyük bir oyuncu... Bunu kabul etmemiz gerekiyor. Bu kadar uzun zaman G.Saray'da kaldıysa bu çok önemli özelliklerinin, yeteneklerinin olduğunun göstergesidir. Türkçe bilmediğim için de taraftarla Selçuk arasındaki diyaloğu fazla bilmiyorum. Dolayısıyla o konuda çok fazla bir şey söyleyemem ama Selçuk'un çok iyi bir oyuncu olduğunu vurgulamam gerekiyor" diye konuştu.

DERBİYİ SONRA KONUŞURUZ
Ligde Konyaspor ile karşılaştıktan sonra ezeli rakibi Fenerbahçe'yi evinde konuk edecek Galatasaray'da Ndiaye derbi içinse temkinli konuştu: "Önce Konyaspor maçı var önümüzde, o maçı konuşalım önce sonra derbiyi konuşuruz. Şimdi, önümüzdeki maça bakıyoruz. Ertesi hafta geldiği zaman bizim için Fenerbahçe maçı önemli olur. Derbi karşılaşmaları da ligdeki diğer maçlar gibi kazanmamız gereken maçlardan birisidir."

TARAFTARLA ARAMDA BÜYÜK BİR AŞK VAR
Taraftarla arasında güzel bir ilişki olduğunu belirten Ndiaye, "Sosyal medyada da bana sürekli olarak mesaj gönderiyorlar ve bu mesajlar beni olumlu yönde etkiliyor. Birçok arkadaşım 'Sen deli misin, neden İngiltere'ye gelmiyorsun, neden Galatasaray'ı tercih ediyorsun?' diye soruyorlar. Ben de onlara her zaman için Galatasaray'ı sevdiğimi söyledim. Galatasaray taraftarı da bana doğru bir seçim yaptığımı gösterdi" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...