Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Yılmaz: O maçı kaçıramam

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Burak Yılmaz: O maçı kaçıramam

SPOR Haberleri  / Sabah

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz'ı 100. maç heyecanı sardı.

Akhisar maçında oynaması halinde bordo-mavili formayla dalya diyecek olan Burak, sakatlığına rağmen sahada olmak istiyor. Kasıklarındaki şiddetli ağrı nedeniyle İzlanda maçının ardından milli takım kadrosundan çıkarılan golcü futbolcu, çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürüyor. Geride kalan üç maçta iğnelerle sahaya çıkan Burak, Akhisar maçında da iğneyle de olsa oynamak istiyor. Burak'ın bu konuda teknik direktör Ersun Yanal ile görüşerek, "Evet daha önümde çok maç var ama ben bu onuru geciktirmek istemiyorum. Taraftarın önünde bunu bir an önce yaşamak istiyorum" dediği öğrenildi.

ORTADA ÜÇ EKSİK VAR
Trabzonspor hafta sonu sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları bulunan Kucka, Onazi ve Okay idmana katılmadı. Üç orta saha oyuncusundan Kucka ile Onazi'nin durumunun ciddi olduğu, ön libero oynamasına rağmen Ersun Yanal'ın son maçlarda savunmada denediği Okay'ın ise salonda çalıştığı bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...