Anadolu Efes'in nefesi yetmedi

Düzenleyen:
Anadolu Efes'in nefesi yetmedi

SPOR Haberleri

Lacivert-beyazlılar 16 sayılık farkı 2’ye indirmesine rağmen salondan mağlup ayrıldı. Errick McCollum’un 26 sayısı temsilcimize yetmedi

THY  Euroleague 1. hafta maçında Anadolu Efes evinde Real Madrid’e 88-74’lük skorla mağlup oldu. Temsilcimiz maça kötü hücum ederek başlayınca ilk çeyreği 28-19 geride kapattı. İkinci bölümde Real farkı açtı: 39-23. McCollum ve Dunston devreye girip farkı azaltsa da soyunma odasına Real Madrid 45-36 önde giren taraf oldu. Anadolu Efes üçüncü çeyrekte Ricky Ledo’nın çabasıyla  farkı 4 sayıya kadar indirdi ve skor 60-56’ya geldi. Çeyrek 62-56 Real Madrid üstünlüğüyle sonuçlandı. Maçın en skorerlerinden McCollum’un sayılarıyla Anadolu Efes ilk 1.5 dakika geçilirken farkı 2’ye indirdi. Bu bölümün ardından Real 14-3’lük seriyle farkı açtı: 76-63. Açılan fark ile hücumda basit hatalar yapan Anadolu Efes savunmada da Luka Doncic’i durduramayınca maçtan 88-74’lük skorla mağlup ayrılan taraf oldu.

Doncic’ten rekor
Real Madrid’in genç yıldızı Luka Doncic, Anadolu Efes karşısında  27 sayı, 4 ribaunt, 4 asist ile sayı rekorunu kırdı. 19 yaşındaki genç oyuncu ayrıca 32 verimlilik puanı ile sezona çok iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Pembe topla başladı
Anadolu Efes-Real Madrid mücadelesi öncesi Sinan Erdem Spor Salonu’nda örnek bir davranış sergilendi. Maçın hava atışı meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla pembe top ile yapıldı. Sembolik hava atışını oyuncu Elçin Sangu yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...