Neto: Arayı kapatırız

Düzenleyen:
Neto: Arayı kapatırız

SPOR Haberleri

“Henüz sezonun başındayız. Bizim büyük oyuncularımız var. Çok yakında galibiyet serisi yakalayacağımıza inanıyorum. Onların da zor maçları var”

Beşiktaş karşısında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Akhisar deplasmanında forma giyemeyen Luis Neto, ligdeki durumları ve Galatasaray derbisi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Süper Lig’i zor ve mücadeleci olarak tanımlayan Portekizli stoper “Her maç gerçekten zor. Ancak bu sadece bizim için değil, rakiplerimiz için de geçerli bir durum” derken G.Saray’la 8 puanlık fark için de “Henüz sezonun başındayız ve arayı kapatabilecek durumdayız” ifadesini kullandı. Neto “Rakiplerimiz de bizim oynadığımız maçlara çıkacak” hatırlatmasında bulunurken “Onlar da aynı zorluğu yaşayacak. Bizim büyük oyuncularımız var. Yakında galibiyet serisi yakalayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Öncelikli rakibimiz Malatya
Derbinin önemini çok iyi kavradığını söyleyen Luis Neto “Herkes Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının ne ifade ettiğini bilir. Ben de farkındayım. Ama öncesinde Malatya ile oynayacağız. Öz güven açısından kritik olan bu maça odaklanmalıyız. Sonra bizi bekleyen büyük Galatasaray maçına hazırlanacağız” açıklamasında bulundu. Beşiktaş derbisinde gördüğü karta da değinen Portekizli “Bana göre pozisyonlar kırmızı ile sonuçlanmayabilirdi” yorumuyla kararların ağır olduğunu belirtti. Sakatlık ve cezanın futbolun içinde olduğunu hatırlatan Neto “Bizim sıkıntımız hepsinin ard arda gelmesi oldu” derken Fenerbahçe’yi layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledi.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...