Ndiaye: 'Tek rakibimiz Galatasaray'

Düzenleyen:
Ndiaye: 'Tek rakibimiz Galatasaray'

SPOR Haberleri

Senegalli futbolcu Badou Ndiaye “Ligde iyi takımlar var. Bizim de rekabet ettiğimiz takımlar var ama bence tek rakibimiz yine kendimiziz. Çıtayı yükseltmeliyiz” dedi

Galatasaray’ın sezon başında Osmanlıspor’dan kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla taraftarı kendine hayran bırakan Badou Ndiaye, açıklamalarda bulundu. Transfer olduğunda 7,5 milyon avroluk bonservis bedeli çok konuşulan 26 yaşındaki futbolcu “Futbolda böyle söylentiler olabiliyor ama ben futboluma, oyunuma konsantre olup bunları bir kenara bıraktım. Dolayısıyla bunlara enerjimi harcamak yerine, oyunuma konsantre olarak futbolumun değerini gösterdim” dedi. Galatasaray’a kalbinin sesini dinleyerek geldiğini ifade eden Ndiaye “İngiltere’den transfer teklifleri vardı. Transfer teklifi yapan kulüpler arasında sadece West Ham yoktu. Burada İngiltere’de oynayan millî takım arkadaşlarım beni aradılar bu dönem içerisinde, antrenörlerinin tekliflerini ilettiler. Birçok teklif oldu. Ben burada kalbimin istediğini dinledim ve Galatasaray’a geldim” diye konuştu.
>Selçuk büyük oyuncu 
Şampiyonluk için önlerinde uzun bir zaman olduğunu belirten Ndiaye “Şampiyonluk uzun bir süreç. Ligde iyi takımlar var. Bizim de rekabet ettiğimiz takımlar var ama bence tek rakibimiz yine kendimiziz. Biz her gün kendimizle yarışmak zorundayız. Performansımızı da kendimize göre değerlendirip, daha yüksek bir çıtaya yükseltmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı. Galatasaray taraftarından tepki gören Selçuk İnan ile ilgili de konuşan Senegalli yıldız “Selçuk büyük bir oyuncu. Bu kadar uzun zaman Galatasaray’da kaldıysa çok önemli özelliklerinin, yeteneklerinin olduğunun göstergesidir. Türkçe bilmediğim için de taraftarlarla Selçuk arasında geçen diyaloğu çok fazla bilmiyorum” dedi. Ndiaye kendisinin taraftarlar ilişkisini ise şöyle anlattı: Taraftarlarla aramda güzel bir aşk ilişkisi var. Bana sürekli olarak mesaj gönderiyorlar ve bu mesajlar beni olumlu yönde etkiliyor. 
Ndiaye’den inciler
Benim için şu an önemli olan Konyaspor maçı, bir sonraki hafta Fenerbahçe maçı olacaktır. 
G.Saray’da daha çok 6 numara oynuyorum. Hocam 10 oyna derse yine oyunumu sergilerim. 8 numara oyna derlerse de, ne varsa onu yaparım, orada da oynarım.
Hukuk okulunu dondurdum. Tabii futboldan sonraki kariyerimi de düşündüğüm için hukuk bölümüne devam etmeyi düşünüyorum.
Zorda olan insanlara yardım etmek benim hoşuma giden bir şey.
Biz çok iyi bir takım hâline geldik. Bunun sebebi de birlikte konuşup, gülebilmemiz. 
Gerçek ismi Alioune Papa Ndiaye olan Ndiaye, Badou lakabını kendisine annesinin taktığını söyledi

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...