Bir tarih daha yazalım!

Düzenleyen:
Bir tarih daha yazalım!

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı temsilcimiz galibiyet hâlinde en iyi Şampiyonlar Ligi başlangıcına imza atan Türk takımı olacak, Devler Ligi arenasında en yüksek puanını toplayacak, ilk defa Fransız ekibine karşı deplasmanda galibiyet alacak

Siyah-beyazlılar Şampiyonlar Ligi kulvarına ilklere imza atarak başlamıştı. Neydi onlar? Porto’yu deplasmanda deviren ilk Türk ekibi... Leipzig galibiyetiyle bu kulvarda Alman takımını ilk defa yenmesi ve Şampiyonlar Ligi’nde 2’de 2 yapan ilk Türk ekibi olması... Şimdi ise sırada üç önemli ilk var. Temsilcimiz Monaco’yu devirdiği takdirde deyim yerindeyse üçlü çekecek. İlk defa bir Fransız takımını deplasmanda devirmeyi başaracak. Şampiyonlar Ligi’nde en iyi başlangıca imza atan Türk takımı olacak ve dev arenada en yüksek puanına (Daha önce 7’ydi) ulaşacak. Ve Kartal, tarihinde ilk defa Monaco ile karşılaşacak. Beşiktaş Fransız takımları ile toplamda 8 maç yapmış, 3 galibiyet 4 yenilgi ve 1 de beraberlik görmüştü.  Muhtemel bir galibiyet büyük oranda da gruptan çıkma anlamına gelecek. 1,5 milyon avroluk galibiyet priminin yanı sıra gruptan çıkma ödülü olan 5,5 milyon avro da önemli bir gelir olarak siyah-beyazlıların hanesine yazılacak.

Bir tarih daha yazalım!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...