Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş'ten flaş karar! Beşiktaş'ta bir ilk...

Düzenleyen:
Güneş'ten flaş karar! Beşiktaş'ta bir ilk...

SPOR Haberleri

Cumartesi günü Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta siyah beyazlıların hocası Şenol Güneş önemli bir sürprize imza atacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile berabere kalarak grup liderliğini cebine koyan ve bir üst tura çıkmayı garantileyen Beşiktaş, gözünü lige çevirdi. Siyah beyazlılar, cumartesi günü Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. İlk 11'de ise büyük bir sürpriz var.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Caner, Medel ve Tosiç'in cezalı olması nedeniyle farklı bir kadroyu sahaya sürecek. Zorlu deplasmanda 3 puan alıp, Galatasaray derbisine kayıpsız çıkmayı planlayan Beşiktaş'ta ise bir ilk yaşanacak.

Daha önce ligde Karabük deplasmanında sonradan oyuna girip 19 dakika formasını terleten Mitroviç, cumartesi günü Malatya'da ilk 11'de sahaya çıkacak. 

İşte, Beşiktaş'ın, Evkur Yeni Malatyaspor karşısında mücadele etmesi beklenen ilk 11'i...

FABRİCİO
GÖKHAN GÖNÜL
PEPE
MİTROVİÇ
ADRİANO
ATİBA
TOLGAY
QUARESMA
BABEL
TALİSCA
CENK TOSUN

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...