Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayern'de 5-0'a rağmen kriz!

Bayern'de 5-0'a rağmen kriz!

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı 5-0 mağlup eden Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya 44. dakikada sakatlanan James Rodriguez yerine giren Arjen Robben, maça 11'de başlamadığı için mutsuz olduğunu itiraf etti.

"HERKES OYNAMAK İSTER"

İyi bir oyun çıkardığını savunan Robben, "Sanırım ikinci yarı iyi oynadım. Herkes bu tür maçlarda oynamak ister. Oynayamamak acı verici olur" ifadelerini kullandı.

"DUYGULARIMI AÇIKLARSAM..."

Konu hakkında açıklamalarını sürdüren Robben, "11'de başlamamış olmamla ilgili duygularımı açıklarsam, yarın Jupp Heynckes ya da Rummenigge'nin ofisinde görüşme yapmak zorunda kalırım" şeklinde konuştu.

HEYNCKES'TEN ROBBEN'E YANIT

Robben'in açıklamalarına yanıt veren Bayern Münih'in teknik direktörü Jupp Heynckes: "Maça başlayamayan bir oyuncunun mutlu olmamasını anlıyorum. Bu kesinlikle normal. Fakat doğru olduğunu düşündüğüm şeyi yapıyorum" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...