Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kral imzalı 33 puan

Kral imzalı 33 puan

SPOR Haberleri

Trabzonspor’da Burak Yılmaz varsa korkma! Bunu rakamlar hem söylüyor ve hem de destekliyor.

Karadeniz ekibinde 19 lig maçına çıkan Burak, rakip fileleri 19 defa havalandırırken bunlarda  9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alındı, 33 puan toplandı. Maç başına da 1,73 puan ortalaması yakalandı. Yılmaz’ın olmadığı 6 lig müsabakasında ise 1 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet görüldü sadece 6 puan toplandı. Maç başına puan ortalaması ise 1’de kaldı. Burak Yılmaz, Süper Lig’de 25 hafta sonunda bordo-mavili takımın gollerinin yarısına yakınını kaydetti. Trabzonspor, ligde 41 defa fileleri havalandırırken, bunların 19’unda Burak Yılmaz’ın adı vardı. Ki bu da yüzde 46’lık bir dilim demekti.

Trabzonspor, ligin 25’inci haftası itibarıyla deplasmanda en çok puan (19) toplayan 4’üncü takım konumunda. İlk üçte ise Fenerbahçe (23), Başakşehir (21) ve Beşiktaş (20) var.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...