Tribüne oynuyor

Tribüne oynuyor

SPOR Haberleri

Sosyal medyadan ayrılık mesajı paylaşan Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı, kendisini satmak isteyen yönetime karşı taraftarı yanına almaya çalışıyor.

Murad Tamer

Beşiktaş’ın yıldızı Ricardo Quaresma’nın sosyal medyadan, “Her şey için teşekkürler” şeklindeki veda gibi paylaşımı taraftarları endişelendirmişti. Siyah-beyazlı kulüple 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen böyle bir harekette bulunan Portekizli oyuncu kafaları karıştırmıştı. Gelecek sezon için takımı gençleştirme operasyonuna başlayarak Atiba ve Tosic’i gönderen yönetim, Quaresma ve Negredo gibi yaşlı yıldızlar için de Çin ve Katar’dan gelen yüksek bedelli bonservis ücretlerini değerlendiriyor. İstanbul’dan ayrılmak istemeyen Quaresma ise tribünlere oynayarak yönetimi baskı altına almaya çalışıyor.

Daha önce de yaptı
Sosyal medyayı en etkin biçimde kullanan futbolculardan biri olan Quaresma, bunun tıpa tıp benzeri bir hamleyi geçen sezonun ilk yarısında da yapmıştı. Portekizli oyuncu, kendisinin satılacağı şeklinde haberler çıkınca Galatasaray derbisi öncesi de sosyal medya hesabına “Her şey için teşekkürler” yazmıştı. Bu hamlesiyle büyük bir taraftar desteğinin arkasına alan yıldız futbolcu, yönetimin de elini kolunu bağlamayı başarmıştı. Ayrıca Quaresma’nın en az bir yıl daha üst düzey performans sergileyebilecek düzeyde olduğunu yakın çevresine söylediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...