İspanya, Dünya Kupası'na 1 gün kala Julen Lopetegui'yi kovdu

Düzenleyen:
İspanya, Dünya Kupası'na 1 gün kala Julen Lopetegui'yi kovdu

SPOR Haberleri

Real Madrid'in yeni teknik direktörü olarak açıklanan Julen Lopetegui'nin, İspanya Milli Takımındaki görevine son verdi.

İspanya Milli Takımı'nı çalıştıran Julen Lopetegui'nin, Real Madrid teknik direktörü olarak açıklanması, federasyonda huzursuzluğa sebep oldu.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Lopetegui'nin, Dünya Kupası arifesinde Real Madrid'le anlaştığının açıklanması federasyon yetkililerini kızdırdı. Tecrübeli teknik adamın görevine son verilebileceği iddia edilmişti, öyle de oldu. İspanya Futbol Federasyonu Lopetegui'yle yolların ayrıldığını resmen duyurdu.

Real Madrid'den şok bir şekilde ayrılan Zinedine Zidane'ın yerini dolduran Julen Lopetegui, en son kulüp takımı olarak 2015-2016 sezonunda Porto'yu çalıştırmıştı. Porto'yla toplam 23 maça çıkan tecrübeli teknik direktör, 14 galibiyet 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet gördü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...