Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'dan Okay Yokuşlu açıklaması

Düzenleyen:
Trabzonspor'dan Okay Yokuşlu açıklaması

SPOR Haberleri

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Okay'ı 6 milyon avro ödeyen kulüp alabilir. Celta Vigo Kulübü yetkilileri dün kulübün banka hesap numarasını istedi." dedi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözleşmeye göre 6 milyon avro ödeyen kulübün Okay Yokuşlu'yu alabileceğini söyledi.

Hacısalihoğlu, "Celta Vigo Kulübü yetkilileri dün banka hesap numaramızı istedi. Okay'ı almaya niyetleri var. Bizim bu konuda herhangi bir tasarrufumuz yok." dedi.

Okay Yokuşlu için 3 milyon avro peşin, diğer 3 milyon avroluk kısmın da 1 yıl içinde ödenmesi gerektiğini kaydeden Hacısalihoğlu, transferin henüz sonuçlanmadığını belirtti.

Hacısalihoğlu, transfer çalışmalarının sürdüğünü, Fransa'nın Caen takımında forma giyen 30 yaşındaki stoper Damien Da Silva'nın transferinin bittiği şeklindeki haberlerin doğru olmadığını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...