Cocu'nun transfer listesi belli oldu

Düzenleyen:
Cocu'nun transfer listesi belli oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin, büyük ölçüde anlaştığı Phillip Cocu ile bu hafta içinde sözleşme imzalaması beklenirken, Hollandalı hocanın transferini isteyeceği isimlerden biri daha belli oldu.

Cocu'nun, Feyenoord forması giyen ve 2016-17'de 32 karşılaşmada 21 gol atarak Hollanda liginde gol kralı olan Nicolai Jörgensen'i F.Bahçe'de görmek istediği kaydedildi.

Cocu, Hollanda'da gol kralı olan Jörgensen'i istiyor.

27 yaşındaki Danimarkalı santrforu çok beğenen Cocu'nun, bu futbolcunun transferi konusunda sportif direktör Damien Comolli ile bir ön görüşme yaptığı da bildirildi.

Danimarka Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda mücadele eden 1.90 metre boyundaki Jörgensen'in Feyenoord ile sözleşmesi 2021'de sona eriyor.

Havadan ve yerden çok etkili olan Danimarkalı golcü, bu sezon ise Feyenoord formasıyla 34 maçta 13 gol atıp 3 asist yaptı. İşte diğer yıldızlar...

Hollanda basını, Cocu'nun isteyeceği oyuncuları yazdı.

Ülkenin önde gelen gazetelerinden Algemeen Dagblaad'ın muhabiri Maarten Wijffels, Cocu'nun muhtemel transfer listesini açıkladı. Wijffels, aldığı duyumlara göre 47 yaşındaki çalıştırıcının stopere Jeffrey Bruma, sağ kanada Luciano Narsingh, forvete ise Jürgen Locadia'yı isteyeceğini belirtti. Hollandalı olan üç oyuncu da Cocu'nun eski öğrencisi.

ÖNCELİKLİ HEDEF KİRALAMA
 
PSV Eindhoven, Bruma'yı 2016'da 11.5 milyon euro'ya Bundesliga ekibi Wolfsburg'a, Narsingh'i 2017 ara transferinde 4.6 milyon euro'ya Swansea City'ye, Locadia'yı ise bu yılın başında 17 milyon euro bedelle bir başka Ada takımı Brighton'a sattı.

Fenerbahçe'nin bonservisleri yüksek olan üç oyuncu için kiralama girişiminde bulunması bekleniyor.

Narsingh'ten 18 maçta tek gol
 
27 yaşındaki Narsingh sağ kanatta oynuyor. PSV'de görev yaptığı 4 sezonda 159 maçta sahaya çıktı. 27 gol 18 asiste imza attı. Geçen sezon ara transferde Swansea'ya gitti. Bu sezon Premier Lig'de 18 maçta şans bulup, 1 gol attı. Sadece bir maçta 90 dakikayı tamamladı. Hollanda Milli Takımı'nda 19 maçta 4 golü var.

Bruma Wolfsburg'da aradığını bulamadı
 
26 yaşındaki Bruma sağ ve sol stoper oynayabiliyor. Yan mevkisi sağ bek. PSV'de 3 sezonda 125 maçta görev yaptı. Wolfsburg'a ciddi bir bonservis bedeliyle gitmesine rağmen beklediği oranda şans bulamadı. Bundesliga'da geçtiğimiz sezon sadece 11 maçta forma giyebildi. Gol ve asisti yok. Fiyatı 6 milyon euro'ya düştü.

Locadia üç maçta ilk 11'e girebildi
 
PSV'DE 5 sezonda 62 gol, 18 asistle Cocu'ya önemli hizmette bulunan forvet Jürgen Locadia, ocak ayında 17 milyon euro'ya gittiği Brighton'da sadece 6 maçta oynadı. Sadece 3 kez ilk onbirde sahaya çıktı, 90 dakikayı hiç tamamlayamadı. Premier Lig ve FA Cup'ta 1'er gol attı. (Fotomaç)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...