'Michael Schumacher'in şansı çok az'

Düzenleyen:
'Michael Schumacher'in şansı çok az'

SPOR Haberleri

Eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Belçikalı ünlü nörolog Steven Laureys, yıldız isim için iyi haberler beklenmemesi gerektiği uyarısında bulundu.

Yaklaşık 4,5 yıl önce Fransa Alpleri'nde geçirdiği kayak kazasının ardından yarı bitkisel hayatta rehabilitasyon sürecini sürdüren eski Forumula 1 pilotu Michael Schumacher için ünlü nörolog Steven Laureys umut vermeyen ifadeler kullandı. Laureys, "Schumacher'in iyileşme şansı çok az"ifadelerini kullandı.

‘Ancak kısa sürede iyileşme mümkündü’ 

Yıldız pilotla ilgili umut veren ifadeler kullanmayan Laureys şunları söyledi:  

“Michael Schumacher medikal açıdan artık komada değil. Koma en çok birkaç hafta süren bir süreç. Komadan çıkıp da iyileşmek ancak kısa bir zaman içinde mümkün olabiliyor. Beyin bu tamiratı bir yılda veya daha uzun sürede de yapabiliyor”

‘Schumacher’in durumu zor’

“Ancak büyük rehabilitasyon uğraşlarına karşın Schumacher’in gelişimi çok yavaş, durumu zor. Schumacher’inki gibi ciddi vakalarda, beynin bu kadar tahribata uğradığı durumlarda entelektüel iyileşme olası değil. Zaman bize karşı işliyor. Schumacher’in tamamen iyileşme şansı çok az.” (Milliyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...