Döviz bozdurana kombine bilet kampanyası

Düzenleyen:
Döviz bozdurana kombine bilet kampanyası

SPOR Haberleri

Adana Demirspor, 2018-2019 sezonu kombine bilet satışlarında "dolar bozdurma" kampanyası başlattı.

Adana Demirspor resmi sitesinden yapılan "Adana Demirspor, vatanının ve milletinin yanındadır" başlığıyla bir kampanya başlattı.

Bu kampanya ile dolar bozduran taraftarlara kombine satışında indirim uygulanacağı belirtildi. Kampanyanın, 16 Ağustos 2018 Perşembe gününden itibaren başlayacağı ifade edildi. Taraftarların, dolar bozdurduklarına dair dekont ve makbuzların kombine satın alımı sırasında yanlarında bulundurmaları gerektiği belirtildi.

Adana Demirspor resmi sitesinde yer alan açıklama:

“Kulübümüz, devam eden 2018-2019 sezonu kombine bilet satışları için “Adana Demirspor,vatanının ve milletinin yanındadır' adında yeni bir kampanya oluşturdu. Bu kampanya doğrultusunda ;

Kuzey Kale Arkası tribününden kombine almak isteyen taraftarlarımız 100 dolar bozdurduğu takdirde %25, 200 dolar bozdurduğu takdirde ise %50 indirim sahibi olacaktır.

Maraton tribününden kombine almak isteyen taraftarlarımız 200 dolar bozdurduğu takdirde %25, 400 dolar bozdurduğu takdirde ise %50 indirim sahibi olacaktır.

Kapalı tribünlerden kombine almak isteyen taraftarlarımız 250 dolar bozdurduğu takdirde %25, 500 dolar bozdurduğu takdirde ise %50 indirim sahibi olacaktır.

Dolar bozduran taraftarlarımız kendi adlarına ait dekont ile birlikte Passolig gişesine ibra etmeleri gerekmektedir.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...