Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serdal Adalı Giroud'yu Beşiktaş'a getiriyor

Düzenleyen:
Serdal Adalı Giroud'yu Beşiktaş'a getiriyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a ikinci başkanlık göreviyle yeniden dönen Serdal Adalı, siyah-beyazlı ekibe Chelsea'den Giroud'yu transfer edecek.

Negredo'yla yollarını ayıran Beşiktaş, devre arasında kadrosuna yeni bir golcü katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların ilk hedefi Fransız golcü Giroud.

DEVRE ARASINDA HEDEF GİROUD

Hücum hattını dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek için çalışma başlatan Beşiktaş'ın, bu doğrultuda ilk adayı İngiltere Premier Lig'de buldu. Yönetimin, Chelsea’nin Fransız golcüsü Oliver Giroud'un peşinde olduğu öğrenildi.

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki isim için çalışma başlatan siyah-beyazlılar, yıldız isim ve Chelsea'yi ikna turlarına başladı.

Başkan Fikret Orman'ın yenilenen yönetiminde ikinci başkan olarak görev alan Serdal Adalı’nın, forvet transferi konusunda tam yetkili olarak çalışma yürüttüğü kaydedildi.

Kulüpte daha önce futbol şubesinin başında görev yapıp Ricardo Quaresma’nın transferini gerçekleştiren Adalı'nın, Kartal'ın yeni forvetini de bitirecek isim olduğu kaydedildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...