Terim tepki gösterdi: Komik buluyorum

Düzenleyen:
Terim tepki gösterdi: Komik buluyorum

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Akhisar'da aldığı mağlubiyetin ardından Fatih Terim oyuncularına serzenişte bulundu.

İşte Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar:

Maç öncesinde tedirginliğimi ifade etmiştim, konsantrasyon eksikliği olur mu diye. Bir rotasyon yapmadık, çalışılmış bir kurgu var. Bu kurgu tutarsa, eksik olan yeri 2. bir alternatifle kapatırız diye düşündüm. Devre sonu penaltı kaçtı, belki başka bir şey olabilirdi. 2. yarı için söylenecek bir şey yok. Açıkçası hiç beklemediğim bir şey.

Hiç hoşlanmıyorum bunlardan komik buluyorum.. Bazen karşılaşıyoruz bunlarla. Ne oluyor? Dışarıdaki çimler mi değişiyor, bir şey mi değişiyor. Her tarafta senin seyircin var. Galatasaray'a gelmiş bir oyuncu dışarıdan korkuyorsa, zaten enin burada işin yok. Öyle değil. Sen penaltıyı atamazsan, sonra hatalı gol yersen, bunun adı deplasman fobisi değil. 18 yaşındaki oyuncu karakterini koyuyorsa, sen de koyacaksın. Hepimize küfrediyorlar her yerde. Akhisar seyircisi aşırı bir şey de yapmadı. Bir yorgunluk varsa, Akhisar'da olması lazım, senin konuşacak bir şeyin yok. Futbolun gereklerini yapmazsan, olmaz. Bunun deplasmanı yok. Allah nasip ederse, bunları halledeceğiz. Oyun içinde halledeceğiz, lig içinde halledeceğiz, Ocak'ta halledeceğiz. Ben her şeyi kabul ederim ama, Galatasaray mağlup olurken bunun hakkını verdikten sonra mağlup olacak, bunun dışındakilere itiraz ederim.

Koca Galatasaray takımı ufak tefek bahanelere sığınmayacak. Yarın Porto'da gelip, Antalya'da 3 gün sonra oynayacağız. Eeee? Mağlubiyetler bazen hayır getirmeli, getirmezse götürür çünkü. Penaltıcımız belli, Sinan'ın önünde top. Ben atayım demiş, o da vermiş. Hakemleri tebrik ederim, harika bir maç yönettiler.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...