Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güç gösterisi vakti

Düzenleyen:
Güç gösterisi vakti

SPOR Haberleri

Millîler hem gücünü test edecek hem de pazar günkü Rusya maçı öncesinde moral bulmaya çalışacak

Millî Takım bugün Rize’de Bosna-Hersek karşısında. Özel maçtaki misafirimiz de özel. Türkiye, Bosna-Hersek ile tarihinde 6. defa karşı karşıya gelecek. Millîler daha önce yaptığı 4’ü resmî, 1’i özel toplam 5 maçta kozlarını paylaştı. 5 maçtan 2’sini ay-yıldızlı ekip kazanırken, 2 karşılaşmada da rakibimiz galip geldi. 1 maç ise berabere bitti. Altı gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde ise 7 gol gördü. Türkiye’deki maçlarda ise üstünlüğümüz vardı. Türkiye, 2’si de İstanbul’da oynanan maçları kazandı. Bugün de hedef iç sahadaki bu seriyi devam ettirmek, en önemlisi Rusya mücadelesi öncesinde moral bulmak. 

Rekabetçi bir takım

Teknik direktör Lucescu maç öncesi açıklamalarda bulunurken, “Millî takımı seven ve oynamak isteyen bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Rekabetçi, geleceği olan gençlerden oluşan bir ekip kurmak için uğraşıyoruz. Mart ayında kurmaya başladık. Bu işin üç ayağı var. Genç, birbirini anlayan, tamamlayan, birlikte oynayan bir ekip. Bu gençlere uygun oyun felsefesi ve doğal olarak da sonuç almak. Tecrübeli isimlere de ihtiyacımız var. Onlar gençleri birbirine bağlar. Burak, Arda, Selçuk, Emre gibi tecrübeli oyuncular olmasını isterdim ama durum bunu gerektirdi” dedi.

13 maçta 4 galibiyet

Son çalışmasını dün yapan A Millî Futbol Takımı, Mircea Lucescu dönemindeki 13 maçta 4 galibiyet alırken 5 defa mağlup oldu, 4 kere de berabere kaldı. Rumen hoca ile 6’sı resmî, 7’si özel 13 maçta 17 defa rakip fileleri havalandırdı ve kalesinde 22 gol gördü.

PROSINECKI: Sizi takip ediyorum 

Bosna-Hersek’in çalıştırıcısı Robert Prosinecki, “Türkiye’yi takip ediyorum. Bütün hocalar da takip ediyordur” derken, “Sonuçta Rusya’ya karşı burada kaybetti ama bir galibiyetle her şey farklı olabilir. Bize karşı da en iyisini yapacaklardır ve ona göre bir kadro çıkaracaklardır” diye konuştu. Edin Visca ise, “Türk halkı bizi çok iyi karşıladı. Gol atarsam sevinirim” açıklaması yaptı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...