Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhanet çemberi

Düzenleyen:
İhanet çemberi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı, görevlerine son verilen Aykut Kocaman’ın ekibini, takımı sabote etmek ve veri casusluğuyla suçladı. Karşı taraftan gelecek muhtemel hamle için de mesaj verdi

Fenerbahçe yönetiminin Aykut Kocaman’ın ekibiyle yolları ayırma kararı gündeme bomba gibi düşmüştü. Başkan Ali Koç, FB TV ekranına çıkarak olayların perde arkasını en ince detayına kadar kamuoyuyla paylaştı. Koç, ilk olarak idari menajer sıfatıyla görevlendirilen Arda Keskin’in ayrılma sürecini anlattı. Keskin’in salon çalışmalarının bir kısmını gerçekleştirdiğini ifade eden Ali Koç, “İlerleyen haftalarda teknik direktör tarafından çalışmalar yetersiz bulundu. Onun yerine yeni birini koyduk ve başka bir görev olmadığı için yollarımızı ayırdık” derken Keskin’in vedasının ekipte kalan 3 kişiyi olumsuz etkilediğini dile getirdi.

İlk sabote Altay’dan

Devam eden hocaların, görevlerini aksatmaya başladığını vurgulayan Başkan, Erwin Koeman yardımcı antrenörlüğe getirilmesiyle görevi değişen Turgay Altay’ın “Bana ne benim sorunum mu, Fenerbahçeliler düşünsün” dediğini ve bu sözleri birkaç kez sarf ettiğini söyledi. Değişimden rahatsız olan 3 kişilik ekibin Cocu’yu sabote ettiğini ifade eden Koç “Oyuncular maçlara yorgun çıktıklarını söylüyor. Bu durumu Alper Aşçı’ya iletiyor. O ise kendisi, bunun Cocu’nun talebi olduğunu söylüyor ve oyuncularla ile teknik kadro arasında sıkıntılar oluyor” derken “Sonrasında  antrenman sisteminin son derece yanlış olduğu, oyuncu taleplerinin de Cocu’ya iletilmediği ortaya çıkıyor” diye konuştu.

Cenaze için halı!

Konya maçından sonra Alper Aşçı’nın görev tanımının da değiştiğini belirten Ali Koç, Beşiktaş maçı öncesi yaşanılan inanılmaz olayları da paylaştı. Hocaların, takımı olumsuz etkilemek için acayip bir çaba sarf ettiklerini söyleyen Koç “Bunu gizli değil aleni yapıyorlar. Açıklanan primin az, mevcut yönetimin yetersiz olduğu söyleniyor. Sonra maça gidiliyor. Soyunma odasında daha evvel orada olmayan bir halı var. Bu arkadaşlardan biri ‘Bugün Beşiktaş bizi yenecek ve hocanın cenazesini halıya saracağız’ diye dalga geçiyorlar. Takıma yönelik ‘Beşiktaş’ı yenemeyiz, Cocu işi bilmiyor’ diyorlar” sözleriyle sabotajın boyutlarını gözler önüne serdi. Başkan “Biz bu hocalarla devam edemeyeceğimizi anladık ve hamlemizi yaptık” dedi.

Bilgiler dışarı sızdırıldı

Cuma günü mesai bitimini özellikle seçtiklerinin altını çizen Ali Koç “Hazırlıksız yakalansınlar diye yaptık, iyi ki de yaptık” diyerek olaylara açıklık getirdi. Hocaların bilgisayarlarını incelediklerini ifade eden Koç “Takımla ilgili tüm verilerin başka birisine yollandığını tespit ettik. Ayrıca geçen sezona ait tüm verilerin de hafızada yer yok gerekçesiyle silindiğini öğrendik. Biz sanayiden gelen insanlarız, saniyede böyle bir şey olsa ‘endüstriyel casusluk’ denir” açıklaması yaptı. Koç “Her zaman, her şeyi söylemiyorum, bakalım ne söyleyecekler. Bunun devamı da var, şimdilik burada noktalayalım” diyerek karşı taraftan gelecek reaksiyona göre hamle yapacağını da belirtti.

İhanet çemberi

İŞTE KAPTANIN KADRO DIŞI BIRAKILMA GEREKÇESİ...

 

Volkan haddini aştı

Başkan Ali Koç, kendisi için özel olan Volkan için “Ancak hiç kimse Fenerbahçe’den üstün değildir” dedi ve özür beklediğini belirtti

Gelişmeleri şeffaf şekilde açıklayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Volkan Demirel’in hem kendisi hem Fenerbahçe için kıymetli olduğunu belirterek “Ancak hiç kimse Fenerbahçe’de büyük değil” dedi. Volkan’dan performans ve kaptan olarak bekledikleri çabayı göremediklerini dile getiren başkan, “Tersini yapmadı ama gerekeni de yapmadı. Takım olamadığımızı söyledi. Ama bu fikrini sportif direktörle paylaşmadı. Takımı yemeğe çıkarmadı. Ağırlığını koymadı. Liderlik etmedi” diye konuştu. Volkan’ın Cocu’nun yardımcısı Koeman’ın üzerine yürümesini “Volkan patlaması” olarak niteleyen Koç, “Kendisiyle konuşmaya çalıştık hiçbirimizi konuşturmadı. ‘Kes’ dedik. Durmadı. Yönetime saygısızlık, başkana saygısızlık. Disiplinsizlik. Bunlar kabul edilebilecek şeyler değil. Gördüm ki Volkan’ın uyanması lazım” sözleriyle kadro dışı kararının gerekçesini açıkladı. Özür dilemesini beklediği Volkan’a jübile yapmak istediğini de itiraf eden Koç, bundan sonra olacakları kaptanın tavrının belirleyeceğini dile getirdi.

BAŞKANDAN HEDEFTEKİ COCU’YA DESTEK

Gönderip gaz almak kolay!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarın hoca değişikliği beklentisini boşa çıkardı. Phillip Cocu’nun görevinin başında olduğunu açıklayan Koç “Devre arasına kadar teknik direktör değişikliği düşünmüyoruz. Cocu’nun hazırlık maçlarında oynattığı futbol henüz bir iki maç dışında lige yansımadı. Hoca değiştirmek, insanların gazını almak çok kolay. Ersun Hoca’yı da getiririm ‘Al işte siz istediniz’ derim ama kulüp böyle yönetilmez. Cocu ile görüştüm, Balkanlardan gelen teknik adamların neden daha başarılı olduğunu anlattım, oyunculara dokunduklarını ve duygusal anlamda bir şeyler olması gerektiğini söyledim” açıklaması yaptı. Laurent Blanc, Arsene Wenger ya da Tayfun Korkut’la görüşmediklerini söyleyen Koç, “Gündemdeki iki Türk de (Aykut Kocaman-Ersun Yanal) olmayacak” dedi.

İhanet çemberi

TARAFTAR ÇOK İSTİYORDU AMA...

Yanal’a kapılar kapalı 

Ali Koç’un açıklamalarından Ersun Yanal da nasibini aldı. Başkan, taraftarın ısrarla adını haykırdığı tecrübeli teknik direktöre kapıyı kapattı. “Ersun Yanal Hocamız bizim planlarımızda yok” diyen Ali Koç “Dün olmadı, bugün yok, yarın da olacağını düşünmüyorum. Bunun sebeplerini ileride, uygun bir zamanda açıklarım” ifadesinde bulundu. Koç “Taraftarlarımız, bu konuda kızabilir. Kendisiyle konuştuk, ne de konuşmayı düşünüyoruz. Son dönemlerde görüyorum ki, spor medyasında bir Ersun Yanal PR’ı var. Ama ben şahsen bundan etkilenmiyorum” diyerek Yanal iddialarına kesin bir dille nokta koydu.

OYUNLAR OYNANIYOR

Üzerime geliyorlar

Ali Koç, Fenerbahçe’de görev yapan profesyoneller üzerinden bir oyun oynandığını iddia etti. “İtibarsızlaştırma çalışmaları var. Comolli’ye Cocu’ya Onur Başar’a vuruyorlar. Bana vurmaya zemin hazırlıyorlar” dedi.

KOÇ’TAN COMOLLI İTİRAFI 

Ben de kızıyorum

Başkan Koç “Damien Comolli’ye ben de kızıyorum. Bu gruplaşma konusuna daha sert önlemler alınmalı. 6 hafta evvel kadro ve teknik heyette sıkıntılar olduğunu söyledim. Başka şeyler de söyledim, harekete geçmek zaman aldı” itirafı yaptı.

AATIF-DIRAR GERÇEĞİ

Fas çetesi devrede

Takım içinde gruplaşmalar olduğunu da belirten Ali Koç, kadro dışı bırakılan Aatıf ve Dirar için “Gamsız, vurdumduymaz” yorumu yaptı. Koç, Aatıf’ın Faslı vatandaşı Dirar oynatılmadığı için de tavırlar yaptığını söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...