Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta bu sezon gol yükünü çeken ikili: Babel-Pepe AŞ

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta bu sezon gol yükünü çeken ikili: Babel-Pepe AŞ

SPOR Haberleri

Ligde şu ana kadar ağları 15 defa havalandıran siyah-beyazlılarda Babel 4, Pepe ise 3 gol atarak takımı sırtlamayı başardı. İki oyuncu Avrupa’da da takımın en skorerleri arasında

Murad Tamer

Cenk Tosun’un Everton’a transfer olmasından bu yana golcü sıkıntısı çekmeye devam eden Beşiktaş’ta iki oyuncunun performansı dikkatleri çekiyor. Süper Lig’de 8 hafta geride bırakılırken siyah-beyazlılarda Ryan Babel ile Pepe attıkları gollerle takımı sırtlıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in zaman zaman golcü olarak kullandığı Babel şu ana kadar attığı 6 golle takımının en skorer ismi durumunda. Hollandalı yıldız ligde 4 defa fileleri havalandırırken, UEFA Avrupa Ligi’nde de 2 gol atmayı başardı. Pepe’nin katkısı ise daha çok dikkat çekiyor. Portekizli yıldız stoper olmasına rağmen 5 defa ağları sarsarak takımın gizli golcüsü olduğunu gösterdi. 

En skorer savunmacı

Pepe aynı zamanda Süper Lig’de attığı 3 golle savunma oyuncuları arasında en skorer isim durumunda. Portekizli stoper geçtiğimiz sezon ise 2 gol atmıştı. Siyah-beyazlılardaki üçüncü sezonunu yaşayan Babel ise ilk sezonunda 8, geçen sezon ise 13 gol atmıştı. Babel-Pepe ikilisinden sonra Beşiktaş’ta Love, Larin ve Lens 3’er golle takımın skorerleri arasında. Quaresma, Oğuzhan, Gökhan Gönül 2’şer defa fileleri havalandırırken, Caner, Tolgay ve Roco da 1’er golle takıma katkıda bulundu. Öte yandan ligde ve Avrupa’da toplam 6 maça çıktıktan sonra gönderilen Negredo ise 3 defa gol bulmuştu. > 

Yağmur altında idman

Beşiktaş üç günlük iznin ardından Göztepe maçı hazırlıklarına start verdi. Yağmur altındaki idmanda pas, top kontrol çalışmalarının ardından çift kale maç yapıldı. Bu arada 35 yaşına giren Tolga Zengin’in doğum günü idman öncesi pasta kesilerek kutlandı.

Kartal çok atmıyor

Beşiktaş’ın ligde bu sezon sadece 3-1 kazandığı BB Erzurumspor maçında 2 gol üzerine çıkmış olması dikkat çekiyor. Ayrıca Beşiktaş bu sezon en fazla 2 farklı galibiyet yaşayabildi. BB Erzurumspor maçının yanı sıra siyah-beyazlılar Kayserispor’u 2-0’la geçmişti.

Zemin iyileştiriliyor

Süper Lig’e millî aranın girmesi sonrasında Vodafone Park’ta zemin yenileme çalışmaları devam ediyor. Bakım çalışmalarının hem sabah hem de akşam sürdüğü öğrenilirken Vodafone Park’ın 10. haftada oynanacak Rizespor karşılaşmasına yetiştirilmesi bekleniyor.

KARTAL’IN GOLCÜLERİ

Babel 6
Pepe 5
Love 3
Larin 3
Lens 3
Oğuzhan 2
Gökhan 2
Quaresma 2
Caner 1
Tolgay 1
Roco 1
Negredo 3

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...