Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA’yla görüşen Cengiz: CAS'a gidiyoruz!

Düzenleyen:
UEFA’yla görüşen Cengiz: CAS'a gidiyoruz!

SPOR Haberleri

G.Saray’ın patronunun, “FFP anlaşmasını yeniden incelemeleri yersiz, bunun için CAS’a gideceğiz” demesi ‘ağır ceza mı geliyor’ sorularını gündeme getirdi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray için dün önemli bir gündü. Başkan Mustafa Cengiz, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve kurullarıyla Cenevre’de bir görüşme gerçekleştirdi. 1 saat süren toplantı sonrası çıkışta konuşan Cengiz “UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Araştırma Komisyonu ile toplantı gerçekleştirdik. Hem Başkan’a, hem de kurullara tekrar tekrar kendimizi anlattık. Onlar da bize Türk futbolu ve Galatasaray için olumlu ifadeler kullandı. Ayrıca mali durumun iyileşmesinden dolayı da teşekkürlerini iletti” dedi. 

Akşam başka sözler

Fakat Cengiz İstanbul’a ayak bastığında camiayı ürküten açıklamalar yaptı. “Raporlarımız müspet karşılandı ama tersi bir karar çıkması durumunda ağır cezalarla karşılaşabiliriz” diyen Başkan’ın, “CAS’a başvuracağız” sözleri ise gündeme bomba gibi düştü. Cengiz her ne kadar, “Verilen bir karar yok fakat Finansal Fair Play anlaşmasını yeniden inceleme kararını yersiz buluyoruz, vakit kaybı” dese de kulübe ağır bir cezanın yolda olduğu yorumları yapıldı. Pazartesi CAS’a yapılacak başvurunun süreci uzatmak için bir hamle olduğu tahmin ediliyor.

Gollerin özeti: Takım oyunu

Yaz transfer döneminde golcüsü Gomis’i satıp santrfor takviyesi yapamayan Galatasaray’da Eren Derdiyok da sakat. Son 2 resmi maça forvetsiz çıkan sarı-kırmızılılar tüm imkansızlıklara rağmen ligde lider durumda ve Kasımşaşa ile Trabzon’un ardından en çok gol atan takım konumunda. Cimbom ligde şu ana kadar 16 gol kaydederken bu gollerin birini rakip futbolcu kendi kalesine attı. Diğer 15 gol ise 9 futbol arasında paylaşıldı. Eren Derdiyok 3 gol atarken Rodrigues, Emre, Serdar, Onyekuru 2'şer; Maicon, Sinan, Fernando ve Donk da birer gol kaydetti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...