Çizgisini bozmadı!

Çizgisini bozmadı!

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler özellikle Soldado'yla inanılmaz goller kaçırdı. Mehmet Ekici'nin bir frikiği direkte patladı. Süper Lig'in en az gol atan (6) takımı olan Sarı Kanarya düşme hattından uzaklaşamadı.

EMİN ULUÇ

Ne Sivas beklediği yerde, ne F.Bahçe istediği durumdaydı. İki takım da çıkış hedefliyordu ama her ikisinin de önemli eksikleri vardı. Sivas’ta Douglas ve Kone’nin, Fenerbahçe’de ise Slimani’nin yokluğunun doğuracağı sonuçlar merak ediliyordu. Cocu, millî takımdan yorgun dönen Isla ve Reyes’i de yedek soyundurmuş, orta alanda Elif’e solda ise İsmail şans vermişti. Ancak Hollandalı hocanın yaptığı rotasyon beklenen galibiyeti getirmedi. Maçın ilk tehlikeli pozisyonunu 6. dakikada F.Bahçe geliştirdi. Ancak İsmail’in soldan ortasında topla buluşan Frey’in vuruşu üstten auta çıktı. İlk yarıdaki diğer gol pozisyonlarında ise Sivas imzası vardı. Ancak kırmızı-beyazlılar da Branz ve Hakan’la yaptıkları girişimlerden sonuç alamadı.

Tolgahan’ı geçemediler
İkinci yarı ise çok daha renkli ve heyecanlıydı. 50’de Elif’in derinlemesine pasında Soldado kaleciyle karşı karşıya kaldı ama vasat bir vuruş yapınca top kaleci Tolgahan’ın ayaklarına çarptı. 57'de ise Robinho’nun hareketlendiği topu kendi yarı alanının yarısına kadar çıkarak uzaklaştıran Harun önledi. 63’te Elif’in sert şutunu çelen kaleci Tolga, 70’te de Soldado’ya set çekti. 71’de ise Soldado inanılmaz bir fırsatı daha heba etti. Frey’in kafa vuruşunda kalecinin ayaklarıyla çeldiği topu önünde bulan İspanyol vuruşunu boş kaleye değil auta yaptı. 73’te Mehmet Ekici’nin frikiği üst direkte patladı. 87’de Soldado çerçeveyi bulamayınca, Fenerbahçe yine galibiyete hasret kaldı.

Ne şampiyonluğu
Cocu'nun dünkü açıklamalarında iki detay dikkat çekti. "Bu durumdan hepimiz sorumluyuz, ben, futbolcular ve yönetim.." derken ilk defa yönetime kadar uzanan bir dil kullandı. Hollandalı çalıştırıcı şampiyonluk şansıyla ilgili soru üzerine de, "Çok kötü durumdayız. Şu anda biz şampiyonluk konuşacak bir durumda değiliz kesinlikle" sözlerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...