Onurlu veda

Düzenleyen:
Onurlu veda

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'la birlikte süresiz kadro dışı bırakılan ve kaptanlığı alınan Onur Kıvrak “Benim için bir tek ‘Maç sattı’ dememişlerdi onu da söylediler. Güzel şekilde noktalayacağım” dedi

Karadeniz'de fırtına dinmek bilmiyor! 5-0'lık Evkur Yeni Malatya maçının yansımaları sürüyor. Maç sonu havaalanında taraftarla tartışan kaleci Onur Kıvrak deyim yerindeyse yol ayrımına geldi. Disiplinsiz davranan Burak Yılmaz'la beraber süresiz kadro dışı bırakılan ve kaptanlığı da alınan Onur Kıvrak veda sinyali verdi. Karadeniz gazetesine konuşan Kıvrak "Malatya maçında sahaya iğne ile çıktım. Ben Trabzonspor’a ihanet etmem. Namusum ve şerefimle oynuyorum. Üç gündür uyku uyumadım. Her yerimde yaralar çıktı. Bu iftirayı bana nasıl atarlar? Sakat sakat oynuyorum. İstesem ameliyat olur, gider İzmir’de paramı tıkır tıkır alır yan gelir yatarım. Benim için her şey söylediler. Bir tek ‘Maç sattı’ dememişlerdi, onu da söylediler" dedi.

Organize bir iş

“Şimdi birileri koltuğunu kurtaracak diye ben 12 yılımı çöpe atamam. Trabzonspor’a ömrümü adadım. Bu, organize bir iş. Suçlu olarak bizi göstermek istiyorlar” diyen bordo-mavili oyuncu diğer taraftan da “Bu saatten sonra ağzımla kuş tutsam yaranamayacağım. Bana atılan bu iftira namusa atılan iftira gibidir. O yüzden sağlıklı bir şekilde karar vereceğim. Güzel bir şekilde noktalayacağım” dedi. Onur Kıvrak “Benim babam araba tamircisi idi. Elleri nasırlı, yara bere içinde alın teri ile bizi büyüttü. Helal ekmek yedirdi. Kursağımızdan haram tek lokma geçmedi. Ben 5-0’lık yenilgiden sonra utancımdan çocuğumu parka götüremedim” ifadesini kullandı. 

2007-08 sezonunda Karşıyaka'dan Trabzonspor'a gelen Onur Kıvrak adına bu sezon iyi geçmiyor. Tecrübeli eldiven 12 maçta forma giydi sadece iki maçta kalesinde gol görmedi. On maçta ağlarından çıkardığı top sayısı ise 18 oldu.

KADRO DIŞI BIRAKMALAR...
Kulübün hayrına

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın kadro dışı kalmasıyla ilgili "Tartışmasız bu kulübün maddi manevi her türlü menfaatini en çok düşünecek olan görevdeki yönetimdir. O açıdan kulübün hayrına olmayan bir işi yapmayız" diye konuştu.  

ARTI MOTİVASYON
Kaptan Sosa

Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın kadro dışı bırakıldığı Trabzonspor'da yönetim teknik ekibin raporu doğrultusunda Jose Sosa'ya ekstra bir motivasyon yapacak. Oyun anlamındaki saha içi lidere saha dışında da sorumluluk verilecek ve kaptan yapılacak. Böylece Sosa'dan yüksek verim alınacak.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...