Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim'e 10 maç!

Düzenleyen:
Fatih Terim'e 10 maç!

SPOR Haberleri

Daha önce 7 maç ceza alan Fatih Terim’e 3 maçtan men daha çıktı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası geldi

İki hafta önce oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının artçıları devam ediyor. Özellikle de Galatasaray cephesinde. 13 ismin PFDK’ya sevk edildiği ve ağır cezaların verildiği olaylar sonrası Galatasaray Kulübü, Galatasaray Başkanı ve Teknik Direktör Fatih Terim yeni açıklamalarda bulunmuştu. PFDK ikinci sevkleri de karara bağladı. En çok merak edilen konu Schalke maçı sonrası TFF’ye sert göndermelerde bulunan Fatih Terim’le ilgili karardı. Disiplin Kurulu daha önce 7 maç ceza alan Terim’i sportmenliğe aykırı açıklamaları sebebiyle 3 maçtan daha menetti. Ayrıca 14 bin lira da para cezası kesildi. Bu durumda sarı-kırmızılı takımın teknik patronunun toplam cezası 10 maça çıktı. Bu durumda Terim, sezonun ilk yarısını kapatmış oldu.

Kulübe de 135 bin TL

Geçelim diğer cezaya... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübü’ne 6 Kasım’da resmî sitedeki açıklamalarını sportmenliğe aykırı buldu ve 135 bin TL fatura kesti.  Başkan Mustafa Cengiz de yine 6 Kasım’da kulübün resmî sitesindeki açıklamaları sebebiyle cezalandırıldı. İfadeleri sportmenliğe aykırı bulunan Cengiz 60 gün hak mahrumiyeti ve 40 bin TL ceza aldı. Mustafa Başkanın aynı gün medyaya yaptığı açıklamalar sebebiyle sevk yapılsa da isnat olunan disiplin ihlalinin olmadığına karar verildi. Hatırlanacağı gibi Mustafa Cengiz önceki gün basın toplantısı düzenlemiş ve açıklamalarının çok yanlış değerlendirildiğini ifade etmişti.

Aslan’ın şansına bak!

Galatasaray’ın ligdeki maçlarında rakiplerine bir hâller oluyor. Geride kalan 12 haftada sarı-kırmızılı takımın üç rakibinde teknik direktör krizleri oldu. Akhisar, Erzurum ve Fenerbahçe maçlarına ya emanetçi ya da nöbetçi hocalar çıktı. Cimbom bu üç maçta bir galibiyet, bir yenilgi ve bir beraberlik aldı. Şimdi aynı durum millî aradan sonraki Konya maçında da geçerli. Konya’da Rıza Çalımbay gitti.

Fatih Terim'e 10 maç!

 

Belhanda yakın takipte

 

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan ve şu anda hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Süper Lig’de mücadele veren sarı-kırmızılı takımda ocak ayındaki transfer dönemi öncesi yakın takipte olan bir isim var. O da; Younes Belhanda. 28 yaşında olan ve 2021 yılına kadar mukavelesi bulunan Faslı orta sahayı Monaco ve Borussia Dortmund’un temsilcileri izliyor. Faslı futbolcu geçen sezona göre daha etkili bir oyun sergiliyor ve daha fazla sorumluluk alıyor. Durumu ekonomik sebeplere bağlı olan Belhanda ile ilgili nihai karar UEFA’nın kararına ve takımın ocak ayındaki puan durumuna göre şekillenecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...