Abdülkerim Bardakçı: Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Abdülkerim Bardakçı: Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Abdülkerim Bardakçı, 2022 Dünya Kupası'ndaki favorisinn Portekiz olduğunu söyledi ve Cristiano Ronaldo'ya övgüler yağdırdı: "Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum. Ronaldo benim gözümde tamamen böyle üretilmiş bir makine gibi. Kusursuz her şeyi ile. Çok çalışkan. Her şeyi sonuna kadar yapıyor. Her şeyini veriyor sahada. İnanılmaz bir kaliteye sahip. O yüzden Ronaldo."

Galatasaray stoper Abdülkerim Bardakcı, 2022 Dünya Kupası'ndaki favorisinin Portekiz olduğunu söyledi. GS TV’ye konuşan 28 yaşındaki futbolcu

"Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum. Ronaldo benim gözümde tamamen böyle üretilmiş bir makine gibi. Kusursuz her şeyi ile. Çok çalışkan. Her şeyi sonuna kadar yapıyor. Her şeyini veriyor sahada. İnanılmaz bir kaliteye sahip. O yüzden Ronaldo. Arkadaşlarımızın Katar'da mücadele vermesi bizim için gurur verici bir olay. Keşke biz de orada olsaydık. Bazen olmayınca olmuyor. Türkiye'nin orada mücadele etmesi gerekirdi. Bence başarılı da olurduk. Ama inşallah bir dahaki sefere gideriz. Her futbolcunun tatması gereken bir duygu" şeklinde konuştu.

Abdülkerim Bardakçı: Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum

TRANSFER SÜRECİ

Transfer sürecinden bugüne kadar neler yaşandığını anlatan Abdülkerim Bardakcı, "Galatasaray'da olmak her futbolcunun isteyeceği bir şey. Benim için tarif edilemez bir duygu. Gerçekten burada olmaktan ötürü çok mutluyum. Her geçen gün daha iyiyi giden bir performansım var. Bunu da devam ettirmek istiyorum. Tabi alışma süreci oldu. Bir kaç şanssız, talihsiz anlarım oldu ama çok sağ olsun herkes, özellikle Galatasaray taraftarı çok bilinçli bir taraftar, arkamda durdu. Çok sağ olsunlar. Ben de bu alışma sürecini en kısa sürede atlattığımı düşünüyorum. İnşallah bundan sonra daha iyi olacağım" şeklinde konuştu.

"MATA ÇOK AKILLI TOPÇU"

Takımdaki favorisinin İspanyol futbolcu Juan Mata olduğunu söyleyen başarılı defans oyuncusu, "Benim favorim Mata. İnanılmaz akıllı, inanılmaz yetenekli bir insan. Ben antrenmanda yaptığı hareketleri hayranlıkla izliyorum. İnanılmaz keyif alıyorum beraber oynamaktan. Kişiliği de harika. Mükemmel bir insan. Bir insan dört dörtlük olur mu, ben direkt Mata'yı gösteririm" ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK YORUMU

Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray’daki hedefinin kesinlikle şampiyonluk olduğunu vurguladı. Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 14 haftayı değerlendiren 28 yaşındaki futbolcu, "Herkesin birbirine alışma süreci, herkesin şehre alışma süreci, bunlar gerçekten zor olan olaylar. Ama gördüğünüz gibi oyuncular birbirine yavaş yavaş alışmaya başlayınca kalite de ortaya çıkıyor ve son maçta alınan skoru herkes gördü. Benim düşüncem bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Herkes kalitesini biraz daha üstte çıkartınca çoğu şey değişiyor zaten" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...