Arjantin vurdu geçti

- Güncelleme:
Arjantin vurdu geçti

Spor Haberleri

Lionel Messi’nin plase vuruşuyla öne geçen Tangocular Alvarez’in golüyle farkı ikiye çıkardı. Goodwin’in şutunda Fernandez’e çarpan topla fark bire inse de istediğini alan Arjantin oldu ve çeyrek finalde Hollanda ile eşleşti.

UĞUR AKTAN'IN HABERİ

2022 Dünya Kupası’nda son 16 maçlarının ilk gününde turnuvanın favorileri arasında yer alan Arjantin, nispeten zayıf rakibi Avustralya’yı 2-1 yendi ve çeyrek finalde Hollanda’nın rakibi oldu. Turnuvaya şoke edici Suudi Arabistan yenilgisiyle başlayan Lionel Messi ve arkadaşları maç boyunca oyun olarak üstün bir görüntü çizerken, çeyrek final biletini getiren goller Messi ve Manchester City’nin yıldızı Julian Alvarez’den geldi. 

KALECİ RYAN'DAN BÜYÜK HATA

Karşılaşmada gol perdesi maçın 35. dakikasında açıldı. Messi kariyeri boyunca birçok defa attığı plase vuruşlarından biriyle kaleci Mathew Ryan’ı mağlup etti ve takımını öne geçirdi: 1-0. Maçın 57. dakikasında Ryan’ın büyük hatasını iyi değerlendiren Alvarez farkı ikiye çıkardı: 2-0. Avustralya’da 77’de Craig Goodwin’in vuruşu Enzo Fernandez’e çarparak ağlara gitse de, Katar’da yola devam eden takım Arjantin oldu: 2-1.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...