Beşiktaş Takuma Asano'nun peşinde

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş Takuma Asano'nun peşinde

Spor Haberleri

Beşiktaş, Dünya Kupası'nda Almanları yıkan Japon Takuma Asano'nun peşine düştü. Ghezzal’ın dönüşünün 3,5 ayı bulacak olmasından dolayı sağ kanada takviye yapmak isteyen yönetim, 28 yaşındaki futbolcuyu kadroya katmak istiyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Ghezzal’ın yerine Beşiktaş’ın transfer gündemine Dünya Kupası’nnda çıkış yapan bir isim girdi. Turnuvanın favorilerinden Almanya’yı yıkan ve Japonya’yı son 16 turuna çıkaran golü atan Takuma Asano... Ghezzal’ın dönüşünün 3,5 ayı bulacak olmasından dolayı sağ kanada takviye yapmak isteyen yönetim, 28 yaşındaki oyuncuyu kadroya katmak istiyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse Takuma Asano, Beşiktaş’ın Kagawa’dan sonra ikinci Japon futbolcusu olacak.

İSTANBUL'A GELECEK

TakumaAsano, geçen sezon transfer olduğu Bochum’u bir türlü sevemediği için Dünya Kupası’nda da vitrin yaparak talipli çekmeye çalıştı. Beşiktaş’ın da dikkatini çeken oyuncuya hücumun her alanında forma giyebilmesi sebebiyle Güneş de onay verdi. Japon teknik heyetinin, kendileri için turnuva devam ettiği müddetçe transfer görüşmelerini yasaklamasından dolayı, yıldız oyuncuya Dünya Kupası sonrası için görüşme teklifinde bulunuldu.

NAGATAMO BİLGİ VERDİ

Kendisini isteyen takımlar arasında sadece Beşiktaş’ın görüşme davetine olumlu cevap veren Takuma Asano’nun, bir dönem Galatasaray forması giyen millî takımdaki arkadaşı Nagatomo’dan Türkiye hakkında bilgiler aldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...