Dünya Kupası'nda hayran bıraktı, dev kulüp devreye girdi! Kim Min-jae için servet ödeyecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dünya Kupası'nda hayran bıraktı, dev kulüp devreye girdi! Kim Min-jae için servet ödeyecek

SPOR Haberleri

Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan ve şu anda Dünya Kupası'nda sergilediği başarılı performans ile dünya devlerinin radarına giren Güney Koreli stoper Kim Min-jae için iddialar peş peşe. Daha önce Liverpool'un başarılı savunmacı için devrede olduğu belirtilmişti. Gündeme gelen son takım ise Paris Saint-Germain oldu. Napoli ile mevcut sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Kim Min-jae'nin güncel piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de muhteşem bir performans sergileyen ve sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedeli ile Napoli'nin yolunu tutan Güney Koreli Kim Min-jae, sarı lacivertlilerin kasasına 18 milyon Euro koymuştu. Başarılı stoper, dünya devlerini peşine taktı.

Napoli'nin neredeyse tüm maçlarında 90 dakika oynayan ve rakip fileleri 2 kez havalandıran Kim Min-jae, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda sergilediği performansla da dikkatleri üzerine çekerek tüm takımların radarına girmeyi başardı.

LIVERPOOL'DAN SONRA PSG DE DEVREDE

İngiliz basınında yer alan habere göre; Liverpool'un, Napoli'nin 25 yaşındaki stoperi Kim Min-jae'yi transfer etmek istediği belirtilmişti. Napoli'deki performansıyla adından söz ettiren Kim Min-jae için Paris Saint-Germain de devreye giriyor.

İtalyan basınında yer alan haberde, Inter'den Milan Skriniar'ı ısrarla isteyen PSG'nin sportif direktörü Luis Campos'un listesine Kim Min-jae'yi de eklediği belirtildi. Ancak PSG'nin, Güney Koreli oyuncunun transferi için yalnız olmadığı kaydedildi.

NAPOLI SÖZLEŞME UZATMAK İSTİYOR

Ayrıca Napoli'nin de Kim Min-jae ile yeni sözleşme imzalamak istediği ve 45 milyon Euro olan serbest kalma bedelinden kurtulmayı planladığı aktarıldı.

DEĞERİ 35 MİLYON EURO

Fenerbahçe'den, Napoli'ye 18.5 milyon euro transfer olan 26 yaşındaki futbolcu İtalyan ekibinde 20 maçta sahaya çıkarken 2 kez fileleri havalandırdı. Napoli ile mevcut sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Kim Min Jae'nin güncel piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor. (Sabah)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...