Güney Koreli Cho Gue-sung'a Zehra Güneş benzetmesi! Takipçi sayısını katladı, telefonunu kapattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Güney Koreli Cho Gue-sung'a Zehra Güneş benzetmesi! Takipçi sayısını katladı, telefonunu kapattı

SPOR Haberleri

Dünya Kupası'nda son 16 turuna kalma başarısı gösteren Güney Kore'de, Gana maçında yıldızlaşan Cho Gue-sung dikkat çekiyor. 24 yaşındaki futbolcuya ilgi öyle büyük ki Gue-sung telefonunu kapatmak zorunda kaldı. Turnuva öncesi Instagram'da 20 bin takipçisi bulunan yıldız, şu anda 2,2 milyon takipçiye sahip. Bu durum akıllara 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda tüm dünyanın dikkatini çeken milli voleybolcu Zehra Güneş'i getirdi.

2022 FIFA Dünya Kupası'nda grup karşılaşmaları sona erdi, son 16 turu maçları ile heyecan sürüyor. H Grubu'nda son grup maçları büyük heyecana sahne olurken bir üst tura çıkan ekiper Güney Kore ve Portekiz olmuştu. Güney Kore'nin başarısında büyük pay sahibi olan Cho Gue-sung, sosyal medyadaki takipçi sayısı ile gündemde.

TELEFONUNU KAPATTI

Güney Koreli yıldızın videoları Instagram ve Twitter'da izlenme rekorları kırıyor. Sadece 7 saniyeden oluşan kısa bir videosu Twitter'da 8 milyon kez görüntülenen Gue-sung, bu popülarite nedeniyle zorlanıyor. Ünlü futbolcu, artan hayranları nedeniyle Dünya Kupası'na odaklanabilmek için telefonunu kapatmak zorunda kaldı.

Güney Kore medyasında yer alan bir haberlerde, "Telefonu bütün gece çalıyordu. Onu uyanık tutuyordu. Futbola konsantre olmaya çalışıyordu ve sürekli mesajlar geliyordu" gibi ifadeler kullanıldı.

Güney Koreli Cho Gue-sung'a Zehra Güneş benzetmesi! Takipçi sayısını katladı, telefonunu kapattı

2 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİ GELDİ

Dünya Kupası başlamadan önce 20 bin kadar takipçisi bulunan Gue-Sung, attığı goller, başarılı performansı ve 'yakışıklılığı' ile takipçi sayısını 2.2 milyona çıkardı.

AKILLARA ZEHRA GÜNEŞ GELDİ

Güney Koreli futbolcunun sosyal medyada bu kadar çok konuşulması ve beğeni toplaması akıllara Milli Voleybolcu Zehra Güneş'i getirdi. Güneş, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda hem performansıyla hem de güzelliğiyle büyük beğeni toplamış, Instagram takipçi sayısını katlamıştı.

O dönem NBA'in yıldız isimlerinden Kevin Durant tarafından da takibe alınan genç voleybolcunun şu anda 2,2 milyon takipçisi bulunuyor.

Güney Koreli Cho Gue-sung'a Zehra Güneş benzetmesi! Takipçi sayısını katladı, telefonunu kapattı

İSTATİSTİKLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Öte yandan 2020'de Anyang'dan 585 bin euro karşılığında Jeonbuk Hyundai ekibine transfer olan 24 yaşındaki Güney Koreli futbolcunun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği iddia ediliyor. K League 1'de 26 mücadeleye çıkan Cho, 14 golünün yanına 5 asist de ekledi.

1.88 boyundaki futbolcunun tahmini piyasa değeri Dünya Kupası'ndan önce 1.5 milyon euroydu. Bu rakamın artması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...