Kral rahatlığı! Norveçli golcü Pedro'nun sakatlığını unutturdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kral rahatlığı! Norveçli golcü Pedro'nun sakatlığını unutturdu

Spor Haberleri

Brezilyalı oyuncunun sezonu kapatmasıyla sarsılan Fenerbahçe’nin yüzünü Joshua King güldürdü. Norveçli, sakatlık dönüşü çıktığı iki maçta iki golle güven verdi.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Fenerbahçe’de Joshua King sevinci yaşanıyor. Joao Pedro’nun sakatlığıyla bozulan morali, fırtına gibi dönen Norveçli düzeltti. Tam formunu yakalamışken sakatlanan King, yaklaşık 3 aylık aradan sonra fırtına gibi bir dönüş yaptı. 30 yaşındaki yıldız, tedavisinin ardından çıktığı iki hazırlık maçında da ağları havalandırdı. Önce Rayo Vallecano ardından Villarreal karşısında galibiyeti getiren golleri kaydeden King, teknik heyetin yüzünü güldürdü. İki gol, bir asistle göz dolduran King’in Trabzon maçına kadar kondisyon eksiğini gidermesi bekleniyor. 

ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Sakatlığın zor bir süreç olduğunu ifade eden Joshua King, “Takımdan ayrı kalmak moral bozucu. Ancak geride kaldı. Bir daha sakatlık yaşamadan sezonu tamamlamak ve takıma mümkün olduğu kadar katkı sağlamak istiyorum” dedi. Sezona yeni bir başlangıç yapacağını dile getiren King, “Umarım beklentileri karşılarım” derken, “Sahada olmak için elimden geleni yapacağım. Formayı giydiğimde de en iyisini yapmak için savaşacağım. Şampiyonluğa bekleyen bir camia, şampiyonluğa inanan bir takım var. Başaracağız” ifadesine bulundu.

Sarı lacivertli formayla çıktığı 8 maçta 3 gol, 1 asistlik skor katkısı sağlayan King, 15 Eylül’deki Rennes maçında sakatlanmıştı.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...