Continental’den lastik takip sistemi

Düzenleyen:
Continental’den lastik takip sistemi

T-Otomobil Haberleri

Araçların anlık takip edilmesi ve filo taşımacılığı yönetim süreçlerinin optimizasyonu için yazılım çözümleri tedarik eden Ruptela UAB, ContiPressureCheck sistemini araçlarına entegre etti.

Bu sistemi kullanan taşımacılık şirketleri, böylelikle lastiklerinin anlık takip edilmesi dahil, kapsamlı filo yönetimi çözümlerinden faydalanacak. Continental Kamyon Lastikleri Pazarlama Direktörü Daniel Gainza yaptığı açıklamada “Bağımsız bir şirket olan Ruptela'nın ContiPressureCheck ile kendi sistemini birleştirmesi, lastik basıncı takip sistemimizin pazar tarafından iyi karşılandığını açık olarak göstermektedir. Yapılan bu iş birliği, taşımacılık şirketlerinin gerçek anlamda tasarruf yapmalarına ve filolarını etkili bir şekilde yönetmelerine olanak sağlayan, katma değerli bir çözüm olduğunu onaylıyor” dedi.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...