Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kosifler Oto'dan 250 milyon TL'lik yatırım atağı

Düzenleyen:
Kosifler Oto'dan 250 milyon TL'lik yatırım atağı

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’nin en eski aile şirketlerinden Kosifler Oto, sektör yatırımlarına devam ediyor. Bu yıl cirosunu 900 milyon TL olarak gerçekleştirmeyi hedefleyen şirket, 2017 ve 2018 yılları için de 250 milyon TL yatırım planları yapıyor.

Haziran ayında hizmete girecek olan 17.000 m2 inşaat alanına sahip Kosifler Oto Kavacık Showroom ve Plaza için 100 milyon TL yatırım yapan Kosifler, yeni Jaguar-Land Rover Showroom ve Plaza için 100 milyon TL, Samsun’da açacağı yeni showroom ve servis için 50 milyon TL yatırım yapacağını açıkladı.

Günlük 100 araca servis hizmeti veriyorlar 
Lüks otomobil segmentinin yüzde 2,5 küçüldüğü 2016 yılında 800 milyon TL ciro yaptıklarını belirten Kosifler Group CEO’su Temel Aras; 2017 yılı Nisan sonu, binek otomobil pazarının yüzde 10, lüks otomobil segmentin binek oto içindeki payının ise yüzde 30 küçüldüğü bilgisini verdi. Türkiye’deki ilk bayisi oldukları BMW’nin pazar payının da yüzde 11’den yüzde 8,6’ya düştüğünü aktaran Kosifler Group CEO’su Temel Aras, ‘Kavacık Showroomu tam kapasite ile günde 100 araca servis hizmeti verecek kapasitede, yıllık satış olarak hedefimiz ise bin araç’ dedi

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...