Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngilizler de Giulia’ya hasta

Düzenleyen:
İngilizler de  Giulia’ya hasta

T-Otomobil Haberleri

Tanıtıldığı günden bu yana global nitelikte birçok ödüle sahip olan ve şimdiden yaşayan efsane hâline gelen Alfa Romeo Giulia, İngiliz Autocar dergisi tarafından "Game Changer - Oyunu Değiştiren Otomobil” ödülüne layık görüldü.

Tanıtıldığı günden bu yana global nitelikte birçok ödüle sahip olan ve şimdiden yaşayan efsane hâline gelen Alfa Romeo Giulia, İngiliz Autocar dergisi tarafından "Game Changer - Oyunu Değiştiren Otomobil” ödülüne layık görüldü. 1895 yılından bu yana yayınlanan ve dünyanın en eski otomobil dergisi unvanını elinde bulunduran Autocar, bu yarışmayı sınıf standartlarını ileri taşıyan ve geleneksel özelliklere meydan okuyan modeller arasında gerçekleştiriyor. Derginin editörlerinden Mark Tisshaw, Giulia için “Sadece rekabetçi bir model olmakla kalmıyor, herkesin hoşlandığı bir tasarıma sahip olmasıyla öne çıkıyor. Performansı inanılmaz, sürüş özellikleri ise bir Alfa Romeo’da olmasını istediğiniz her şeye sahip. Dolayısıyla bu ödülü hak eden araç kesinlikle Giulia” dedi. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...