Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arteon fiyatları açıklandı

Düzenleyen:
Arteon fiyatları açıklandı

T-Otomobil Haberleri

Sadece 2,0 litrelik TDI motor ile satışa çıkan Arteon, tek turbo beslemeli 150 PS'lik versiyonunda 278 bin TL’lik etiket fiyatına sahip. 4 lastikten çekiş sistemi ve çift turboya sahip 240 PS’lik versiyonu ise R-Line ve Elegance donanımlarıyla 309 bin TL’den satışa sunuluyor.

Sadece 2,0 litrelik TDI motor ile satışa çıkan Arteon, tek turbo beslemeli 150 PS'lik versiyonunda 278 bin TL’lik etiket fiyatına sahip. 4 lastikten çekiş sistemi ve çift turboya sahip 240 PS’lik versiyonu ise R-Line ve Elegance donanımlarıyla 309 bin TL’den satışa sunuluyor. Elegance tamamen konfor odaklı geliştirilirken, R-Line dış ve iç tasarımda sportif izler taşıyor. Tüm versiyonlar 7 ileri, çift kavramalı yarı otomatik DSG şanzıman ile eşleniyor. Modelin opsiyon listesi ise şimdilik panoramik cam tavan ve metalik renk bulunuyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...