Nissan X-Trail yenilendi

Düzenleyen:
Nissan X-Trail yenilendi

T-Otomobil Haberleri

Japon üretici Nissan, kompakt SUV sınıfındaki amiral gemisi X-Trail’ın dış tasarımı güncellenirken, aracın ekipman ve teknolojilerine de bir dizi yenilikler getirdi.

Japon üretici Nissan, kompakt SUV sınıfındaki amiral gemisi X-Trail’ın dış tasarımı güncellenirken, aracın ekipman ve teknolojilerine de bir dizi yenilikler getirdi. Avrupa ile aynı anda Türkiye pazarına sunulan Yeni X-Trail’ın 7 koltuk seçeneğine ilave 5 kişilik versiyonu da ürün gamında yerini aldı. Nissan Genel Müdürü Sinan Özkök yaptığı değerlendirmede “SUV pazarına olan ilgi ve talep her geçen gün artıyor. Rekabetin bu denli yoğun olduğu ortamda X-Trail modelimizin SUV segmentindeki dünya liderliği ile gurur duyuyoruz. Yeni X-Trail’ın müşterilerimizin beklentilerini tam olarak karşılamaya devam edeceğine inanıyoruz” dedi. 

Yeni Nissan X-Trail’da ön tamponla bütünleşen yeni V formlu ızgara, krom ve siyah plastikle şekillendirilmiş. Böylece geniş bir görünüm ve gövde rengi ile kontrast oluşturuyor. Yeni ön farlar, Sky Pack ve Design Pack paketlerde halojen, Platinum donanımda ise BI-LED teknolojisiyle geliyor. Tampon köşeleri yuvarlak çizgilerini dikdörtgen tasarıma bırakmış ve arka stop grubu da yenileme operasyonundan nasibini almış. X-Trail’ın iç mekânında göze ilk çarpan detay D formlu alt kenarı düz direksiyon simidi. Küçük tasarım değişiklikleri kendini en çok havalandırma ızgaralarında gösteriyor. X-Trail’da ilk defa sunulan arka çapraz trafik uyarı sistemine ilave birçok teknolojik güvenlik programı bulunuyor. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...