Ödülü fabrikaya hediye etti

Düzenleyen:
Ödülü  fabrikaya  hediye etti

T-Otomobil Haberleri

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilen Megane Sedan’ın ödülü, Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş tarafından Oyak Renault Genel Müdürü Tunç Başeğmez’e teslim edildi.

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilen Megane Sedan’ın ödülü, Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş tarafından Oyak Renault Genel Müdürü Tunç Başeğmez’e teslim edildi. Aldıkları bu ödülle gurur duyduklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür eden Başeğmez “2016 yılında Türkiye’de üretilen otomobillerin yüzde 36’sına imzamızı attık. ‘Yılın Otomobili’ seçilerek göğsümüzü kabartan yeni Megane Sedan’ı 35 ülkeye ihraç ediyoruz. Bu ödül onur köşemize yakışacak” dedi.
Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş ise yaptığı açıklamada “Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin çok değerli bu ödülünü mühendis ve işçi kardeşlerimize teslim etmekten mutluyum. Megane Sedan onların emeğinin ürünü. Megane Sedan binek otomobili satışlarımızın yüzde 34,3’ünü oluşturuyor ve Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk üç modeli arasında yer alıyor. Bu başarılı sonuçlar, OGD üyeleri tarafından Megane Sedan’a layık görülen ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ unvanını ne kadar hak ettiğini gösteriyor” dedi.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...