İlk yarıda kârı 11 milyarı geçti

Düzenleyen:
İlk yarıda kârı 11 milyarı geçti

T-Otomobil Haberleri

2017 ilk yarı finansal sonuçlarına göre yüzde 12'lik bir artışla 863 milyon avro kâr ve yüzde 7,5’lik artışla 11 milyar 59 milyon avro net satışa ulaşan Michelin, binek ve hafif ticari segmentinde yüzde 3, kamyon lastikleri sınıfında ise yüzde 9 büyüme yakaladı.

2017 ilk yarı finansal sonuçlarına göre yüzde 12'lik bir artışla 863 milyon avro kâr ve yüzde 7,5’lik artışla 11 milyar 59 milyon avro net satışa ulaşan Michelin, binek ve hafif ticari segmentinde yüzde 3, kamyon lastikleri sınıfında ise yüzde 9 büyüme yakaladı. Türkiye’yi de içine alan Avrupa bölgesinde, ağır vasıta lastikleri pazarında ise yüzde 6’lık bir büyüme kaydedildi. 18 inç ve üstü lastikler toplam satışlara yüzde 23 etki ederken; MICHELIN CrossClimate+ ve Pilot Sport 4S modelleri büyümede kendini gösteren modeller arasında yer aldı.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...