Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şimdilik sadece konsept

Düzenleyen:
Şimdilik sadece konsept

T-Otomobil Haberleri

BMW ikonik Z3 M Coupe'yi 1998 yılında piyasaya sürmüş, araç 3,2 litrelik motoru, teknolojik donanımları ve ilginç tasarımı yoğun ilgi görmüştü...

Günümüzde koleksiyon modelleri arasında yer alan M Coupe, 2002'de üretimden kaldırıldığı ana kadar toplamda 6 bin adetlik satışa ulaşmıştı. Tasarımı ödülü alan M Coupe, Car and Driver'ın "En İyi 10" ve Top Gear'ın "İkonlar" listesine girmeyi başarmıştı. 
Bu otomobilin meraklılarından Finli dijital tasarım sanatçısı Esa Mustonen, BMW'nin güncel çizgilerini ve klasik hatların kullanarak ortaya nefes kesici bir konsept M Coupe çıkarttı. Ön yüzündeki yeni 8 Serisini hatırlatan LED farlar ve böbrek ızgara, hava kanallarını kapattığı için elektrikli veya plug-in hibrit hissi uyandıran tasarım, agresif jantlara ve bol krom detaylara sahip. Ön ve arka tamponda yer alan hava giriş ve çıkışları İtalyan otomobillerini andırırken, arka lastiğin üstüne doğru uzanan kapı çizgisi dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor. Yeni M Coupe ile ilgili ise, Alman üreticiden şimdilik herhangi bir resmî açıklama gelmedi. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...